Truberg løber med i Etape Bornholm

Fredag den 29-7-2011.

Mad til 900 personer løber af stabelen den 29-7-2011.

Etapemenuen 2011.

Hovedretten:

  • Letsprængt langtidsstegt nakkefilet med BBQ (karry, appelsin, paprika og hvidløg).
  • Ledsager til herlighederne: Rissalat med perlebyg og spelt vendt med friske sommerrodfrugter.
  • Lun ovnbagt porregratin samt råmarinerede sprøde sommergrøntsager.
  • Hjemmebagt 5- korns brød bagt på koldhævet surdej.

Dessert:

  • Toffee- æbletærte med karamel, serveret med kold kanelcremefraiche.

Alt serveret som tallerkenanretninger og koster pr. person 130 kroner. Børn ½ pris.

Der forefindes også en lækker Tapas vegetarmenu som blot skal bestilles særskilt.

Billetter kan købes hos Etape Bornholms kontor hver dag til og med fredag den 29-8-2011 indtil klokken 12.00.

Comments are closed.