Alle priserne er ud af huset.
Marcipanbagt stikkelsbærsouffle lagt i lag i en vaniljekarrysuppe med stegt gulerod og mynte. Serveret med en ingefæriscreme.
Chokolade- mandelterrin overtrukket med chokolade. Jordbær trukket igennem 3 slags chokolade, lun frugtsalat samt hindbærsorbet.
Sprødbagt tusindebladstærte fyldt med Calvadoscreme, kanelstegte syrlige æbler samt brændte mandler på bund af en lun hyben-abrikos sirup.
Kold vanilje- citroncreme serveret med sukkerbagte mandelspåner samt varm frugtkompot i lynghonning og Poire Williams brændevin.
Stegte figner og melon med rosmarinsort pebersirup, hertil en lime-kokossorbet.
Mandel-orangekage med mango-ananassuppe tilsat Polynesisk vanilje og safran serveret med græsk yoghurt.
Karamelliseret nøddetærte med hjemmerørt bananiscreme samt Bourbonsauce, denne serveres lun.
Citron -fløde flan i lag mellem sukkerbrødsbunde, serveret med honningsyltede citroner.
Tiramisu -mascaponecreme lagt i lag med løffelkager der er vædet med Marasala og expresso, derefter lukket af med et tykt lag kakao.
Marcipan-mazarinbunde med vaniljecreme toppet op med årstidens bær/frugt samt serveret med hjemmerørt iscreme.
Lun ostetærte bagt med 3 slags oste, gratineret med friskhøvlet parmesanost dertil karry- syltet pære fyldt med nøddecreme.
Hjemmerøget bornholmsk bleu, hjemmerørt hvidløgsost. Dertil vaniljesyltede græskar og hjemmebagte rugkiks med spidskommen og parmesan.