Desserter – printvenlig version

Alle priserne er ud af huset.

Marcipanbagt stikkelsbærsouffle
Pris: 83.00 DKK

Marcipanbagt stikkelsbærsouffle lagt i lag i en vaniljekarrysuppe med stegt gulerod og mynte. Serveret med en ingefæriscreme.

Chokolade- mandelterrin
Pris: 93.00 DKK

Chokolade- mandelterrin overtrukket med chokolade. Jordbær trukket igennem 3 slags chokolade, lun frugtsalat samt hindbærsorbet.

Sprødbagt tusindebladstærte
Pris: 83.00 DKK

Sprødbagt tusindebladstærte fyldt med Calvadoscreme, kanelstegte syrlige æbler samt brændte mandler på bund af en lun hyben-abrikos sirup.

Panna Cotta
Pris: 78.00 DKK

Kold vanilje- citroncreme serveret med sukkerbagte mandelspåner samt varm frugtkompot i lynghonning og Poire Williams brændevin.

Stegte figner og melon
Pris: 83.00 DKK

Stegte figner og melon med rosmarinsort pebersirup, hertil en lime-kokossorbet.

Mandel-orangekage
Pris: 88.00 DKK

Mandel-orangekage med mango-ananassuppe tilsat Polynesisk vanilje og safran serveret med græsk yoghurt.

Karamelliseret nøddetærte
Pris: 93.00 DKK

Karamelliseret nøddetærte med hjemmerørt bananiscreme samt Bourbonsauce, denne serveres lun.

Citron -fløde flan
Pris: 83.00 DKK

Citron -fløde flan i lag mellem sukkerbrødsbunde, serveret med honningsyltede citroner.

Tiramisu -mascaponecreme
Pris: 83.00 DKK

Tiramisu -mascaponecreme lagt i lag med løffelkager der er vædet med Marasala og expresso, derefter lukket af med et tykt lag kakao.

Marcipan-mazarinbunde
Pris: 83.00 DKK

Marcipan-mazarinbunde med vaniljecreme toppet op med årstidens bær/frugt samt serveret med hjemmerørt iscreme.

Lun ostetærte
Pris: 88.00 DKK

Lun ostetærte bagt med 3 slags oste, gratineret med friskhøvlet parmesanost dertil karry- syltet pære fyldt med  nøddecreme.

Hjemmerøget bornholmsk bleu
Pris: 83.00 DKK

Hjemmerøget bornholmsk bleu, hjemmerørt hvidløgsost. Dertil vaniljesyltede græskar og hjemmebagte rugkiks med spidskommen og parmesan.

Comments are closed.