Fredag den 29-7-2011.
Mad til 900 personer løber af stabelen den 29-7-2011.
Etapemenuen 2011.
Hovedretten:
- Letsprængt langtidsstegt nakkefilet med BBQ (karry, appelsin, paprika og hvidløg).
- Ledsager til herlighederne: Rissalat med perlebyg og spelt vendt med friske sommerrodfrugter.
- Lun ovnbagt porregratin samt råmarinerede sprøde sommergrøntsager.
- Hjemmebagt 5- korns brød bagt på koldhævet surdej.
Dessert:
- Toffee- æbletærte med karamel, serveret med kold kanelcremefraiche.
Alt serveret som tallerkenanretninger og koster pr. person 130 kroner. Børn ½ pris.
Der forefindes også en lækker Tapas vegetarmenu som blot skal bestilles særskilt.
Billetter kan købes hos Etape Bornholms kontor hver dag til og med fredag den 29-8-2011 indtil klokken 12.00.