FULD FART MED TRUBERG IND I DET NYE ÅR.

Menu denne årets sidste aften. Med mad på tallerkenen.

Forret: (glad hane, fjollet hummer og forelsket torsk på tur)

Hummerfarseret hanekyllingebryst samt brud af rimmede,
sukker/salt brud af torsk.

Mango – rødløg – koriander og lime samt kold skaldyrs creme.

Foccacia boller bagt med olivenolie, Læsø sydesalt og rosmarin.

 

Hovedret: Med smæk på smagen.

Kalvetornados stegt med friske løvstikke og bagte hvidløgsfed i rigeligt med smør.

Nedkogt kraftig kantarel sky/glace med sherry muskatel rosiner.

Salat af salt bagt vinter knoldselleri – creme double – ristede mandel brud, løgtoppe, samt brændte skalotter.

Sprødbagt bacon/kartoffel lasagne med fennikel og timian, gratineret med cheddar.

 

Dessert: Parade af 3 slags frugt bavarois (quenelles):

Grøn æble – passionsfrugt og hindbær/jordbær dækket let med chokolade støv på en sprød bar af puffede ris overtrukket med hvid chokolade ganache.

Nytårs løjer, sprødt, sødt frisk og syrligt i vild forvirring.

Priser:

Hovedret a 285,-

2 retter a 358,-

3 retter a 398,-

 

Natmaden (Fra det genskabet køkken) Hvor fanden blev den lige af.

Klassikeren over dem alle: Fransk løgsuppe med ostegratinret brød i lange baner.
Pris pr person a 65,-

 

HOS TRUBERG: Intet minimums antal personer.

BESTILLING:

Kan ske på telefon: 56 49 63 75 eller på e mail frank@truberg.dk

 

PRAKTISK INFO:

Afhentning Hos Truberg Solstien nr. 1 3760 Gudhjem mellem klokken 13.00 og 15.00 nytårsaftens dag den 31 december.

Udbringning 300,-

Der følger en lille nem instruktion med menuen således at du selv kan gøre det sidste klar til årets sidste store festmåltid. nemt og hurtigt uden de store armbevægelser.

Truberg og Co ønsker en forrygende samt flot nytårs aften
og takker for 2018.

Byder velkommen ind i Trubergs univers 2019
med nye spændende tiltag.

Rigtig godt nytår til alle jer fra alle os.

 

Comments are closed.