TRUBERGS NYTÅRSMENU 2023-2024

 

Nytårs lækkerbisken fra Truberg
Flabet Fræk og Frank

 

FORRET:


Sukker/saltet gråstener hanebryst presset i terrin med syltet torskeryg i røget laksesvøb.


Hertil dild aioli, wasabi/sesam.


Rødbede/peberrodsbrød samt baconsmør følger.

 


HOVEDRET:


Surf’n Turf: fra mark og skov samt hav i skøn forening.


Fra Dansk velhængt supermør velfærds Kalv. Entrecote stegt og bagt med smør, hvidløg,


timian, rosmarin samt rosen peber og flagesalt.


Toppet op med flødepocheret sorthummer.


Saltkogte kartofler, løvstikke, sennep, rapsolie, skalotter, sprøde vinter rodfrugter og friske

krydderurter.


Ovnbagt vinterkål/-trøffel ballotine.

 


DESSERT:


Chokolade pot:


I bunden cognacssyltede valnødder/muskatel rosiner.


I midten chili/vanille og estragon.


På toppen bærcoulis.

 

Lad nytårsaften 2023-2024 tage sin begyndelse med Truberg til bords.


3 RETTER – PR. PERSON 525,-

 

Der følger en nem lille overskuelig instruktion med herlighederne.


Billeder og inspiration til anretning findes på min hjemmeside

www.truberg.dk fra den 30-12-2023.

 

Selvhenter Hos Truberg Solstien nr. 1 3760 Gudhjem

den 31-12-23 mellem klokken 12.00 og 14.30.

 

 

Bestillinger modtages 56 49 63 75 eller mail frank@truberg.dk


Herefter modtager du bekræftelse fra mig.

 

Comments are closed.