Om Truberg

FRANK W. TRUBERG.

Ærkekøbenhavner med stor K.

Udlært kok på Hotel Sheraton og tjener fra Hotel The Plaza.

Har været altid været fremme i skoene:

Har gjort sin værnepligt på undervandsbåden Nordkaperen som kok.

Kok på den danske kongelige Ambassade Moskva.

Tv kok på Københavner kanelen 2.

Køkkenchef på Hotel Griffen Bornholm.

Gastronomisk konsulent for hotel kæden Art Holliday.

Pioner bag opdræt af vinbjergsnegle på Bornholm.

Optrådt i Go morgen Danmarks køkken i 2 år.

5 x i træk optaget i Guinness Rekordbog som ”verdens hurtigste kok”

Hans protest mod mikrobølgeovnen fremstillede han en 3 retteres menu

Til 4 personer på 2 minutter og 21 sekunder.

Medforfatter af flere kogebøger bla. Kokken og grøntsagen og mad til mange mm.

Udnævnt til ridder af Int. Federation cuisinier eksklusive d Europe.

På Bornholm er Frank W. Truberg beder kendt som køknets ”gadedreng”

Brasserie Truberg på Nexø havn drevet siden 1994 og frem til han overtog catering og selskabslokaler Hos Truberg i 2006.

Brasserie Truberg har flere gange været kåret i det eksklusive madmagasin smag og behag som værende Bornholms bedste spisested.

I dag driver han Hos Truberg catering, selskabslokaler og Trubergs Events ”det de andre tænker gør vi”

Et sted derude på landet hvor vildtet hopper omkring, højbedene med friske krydderurter gror lystigt, udsigten over Østersøens salte vande fiskens hjemsted til Christians ø, røgeovnens sagte fede røg

Lystigt puffer op ad skorstenen der hvor brødet bages i den udendørs sten ovn husere Trubergs i sit helt eget univers så længe det vare, da Trubergs veje er ganske uransaglige.

Men lige meget hvad der end sker og lige meget hvor Truberg befinder sig er der liv og glade dage samt masser af fornuftig rustik mad med smæk på smagen, her er der ingen slinger i valsen.

Velkommen i Trubergs univers.

Hellere være livs nyder end livs snyder.

Livet er for kort til hovsa løsninger.

Comments are closed.