Alle priserne er ud af huset.
Vi skal gøre opmærksom på ved levering af mad ud af huset at vi grundet stadig stigende råvarepriser samt elafgifter ser os desværre nødsaget til at lægge 5 kroner på pr person når de ønsker deres bestilling leveret.
Håber så meget på forståelse.
|
Marcipanbagt stikkelsbærsouffle lagt i lag i en vaniljekarrysuppe med stegt gulerod og mynte. Serveret med en ingefæriscreme.
Chokolade- mandelterrin overtrukket med chokolade. Jordbær trukket igennem 3 slags chokolade, lun frugtsalat samt hindbærsorbet.
Sprødbagt tusindebladstærte fyldt med Calvadoscreme, kanelstegte syrlige æbler samt brændte mandler på bund af en lun hyben-abrikos sirup.
Kold vanilje- citroncreme serveret med sukkerbagte mandelspåner samt varm frugtkompot i lynghonning og Poire Williams brændevin.
Stegte figner og melon med rosmarinsort pebersirup, hertil en lime-kokossorbet.
Mandel-orangekage med mango-ananassuppe tilsat Polynesisk vanilje og safran serveret med græsk yoghurt.
Karamelliseret nøddetærte med hjemmerørt bananiscreme samt Bourbonsauce, denne serveres lun.
Citron -fløde flan i lag mellem sukkerbrødsbunde, serveret med honningsyltede citroner.
Tiramisu -mascaponecreme lagt i lag med løffelkager der er vædet med Marasala og expresso, derefter lukket af med et tykt lag kakao.
Marcipan-mazarinbunde med vaniljecreme toppet op med årstidens bær/frugt samt serveret med hjemmerørt iscreme.
Lun ostetærte bagt med 3 slags oste, gratineret med friskhøvlet parmesanost dertil karry- syltet pære fyldt med nøddecreme.
Hjemmerøget bornholmsk bleu, hjemmerørt hvidløgsost. Dertil vaniljesyltede græskar og hjemmebagte rugkiks med spidskommen og parmesan.
VIGTIG INFO:
Hos Truberg har vi ikke noget minimums antal personer, dog skal du regne med et tillæg på 50.00.- pr person hvis du bestiller til under 10 personer.