Trubergs 4 årstider er et pilotprojekt, hvor der lægges vægt på de 4 sæsoner. Friske råvarer skævet til det lokale Bornholmske spisekammer.
Friskproduceret hver dag alle årets dage. Fra produktion til servering går 3 timer. Alle grøntsager er sæsonens afgrøder tilberedt så skånsomt som muligt. Kartofler følger årstiderne. Kød og fjerkræ er friske ferskvarer. Fisken er frisk og følger sæsonen. Fisken vi serverer er uden ben. Alle saucer/supper er på egne fremstillede grundbouilloner. Friske mejeriproduk-ter fra vort lokale mejeri. Brødet er hjemmebagt og friskbagt hver dag.
Vi vil behandle vore ældre i samfundet på en ordentlig, respektfuld måde, hvor det næstbedste ikke er godt nok. Vi ønsker med vores projekt, at gøre livet lidt sjovere og en del længere med livskvalitet og glade maver. Vi ønsker ikke, at fremstå som hellige og frelste, vi fremstiller blot mad, som vi selv gider og ønsker, at sætte tænderne i. Og det gør vi med største fornøjelse.
Vi ser heller ikke på fedtprocenter. Fløde og smør er ikke, det vi dør af. Men vi kan risikere, at dø af kedsomhed, hvis disse herligheder ikke forefindes i vores mad – men i fornuftige mængder.
Jeg kunne blive ved, men lader nu blot vores mad og Jeres maver bestemme resten. Alle har ret til – og kan forlange – ordentlig veltillavet mad med hjerte og sjæl, fremstillet af en god køkkenhåndværker med respekten i god behold for råvaren og ydmyghed over for sine kunder.
Motto: Livet er for kort til halvdårlige hovsaløsninger.
Citat af Frank W. Truberg.
Komfurarbejder og leverandør til de ældres maver i vort samfund.
Gå til bestillingsseddel (Klippebo)
PRISER
Hovedret a | kr. 70,00 |
1/2 hovedret | kr. 58,00 |
Forret/dessert a | kr. 25,00 |
Smørrebrød/ostemad | kr. 14,00 |
Adm.-/faktureringsgebyr | kr. 65,00 |