Trubergs 4 sæsoner

Trubergs 4 årstider er et pilotprojekt, hvor der lægges vægt på de 4 sæsoner. Friske råvarer skævet til det lokale Bornholmske spisekammer.

Friskproduceret hver dag alle årets dage. Fra produktion  til servering går 3 timer. Alle grøntsager er sæsonens afgrøder tilberedt så skånsomt som muligt. Kartofler følger årstiderne. Kød og fjerkræ er friske ferskvarer. Fisken er frisk og  følger sæsonen. Fisken vi serverer er uden ben. Alle saucer/supper er på  egne fremstillede grundbouilloner. Friske mejeriproduk-ter fra vort lokale mejeri. Brødet er hjemmebagt og friskbagt hver dag.

Vi vil behandle vore ældre i samfundet på en ordentlig, respektfuld måde, hvor det næstbedste ikke er godt nok. Vi ønsker med vores projekt, at gøre livet lidt sjovere og en del længere med livskvalitet og glade maver. Vi ønsker ikke, at fremstå som hellige og frelste, vi fremstiller blot mad, som vi selv gider og ønsker, at sætte tænderne i. Og det gør vi med største fornøjelse.

Vi ser heller ikke på fedtprocenter. Fløde og smør  er ikke, det vi dør af. Men vi kan risikere, at dø af kedsomhed, hvis disse herligheder ikke forefindes i vores mad  –  men i fornuftige mængder.

Jeg kunne blive ved, men lader nu blot vores mad og Jeres maver bestemme resten. Alle har ret til – og kan forlange – ordentlig veltillavet mad med hjerte og  sjæl,  fremstillet af en god køkkenhåndværker med respekten i god behold for råvaren og  ydmyghed over for sine kunder.

Motto: Livet er for kort til halvdårlige hovsaløsninger.

Citat af Frank W. Truberg.

Komfurarbejder og leverandør til de ældres maver i vort samfund.

 Gå til bestillingsseddel (Klippebo)

PRISER

Hovedret a  kr. 65,00
 1/2 hovedret  kr. 50,00
 Forret/dessert a  kr. 23,00
 Smørrebrød/ostemad  kr. 13,00
 Adm.-/faktureringsgebyr  kr. 60,00

Afbestilling af mad skal ske mindst 2 døgn før levering.

Hent menu som PDF (uge 24, 25)

Menu – Uge 24, 2019


DatoHovedretterDesserter/Forretter
10-06, man En Dag forsinket. Margrethe Hansens fødselsdags menu. Flæskesteg mm.Margrethes fødselsdags dessert: Risengrød med smørklat samt kanel/sukker.
11-06, tirBiksemad med spejlæg samt rødbeder af den hjemmesyltede slags.Pandekage med sylt og sukker.
12-06, onsKylling i tarteletter med asparges. Hertil hvide kartofler og frisk salat/dressing.Vanille flødeis med flødeskum og syltet frugt.
13-06, torBBQ. flæske/ribs med frisk salat/dressing samt råstegte ovnkartofler med krydderier.Frugt eller bær grød med mælk.
14-06, freFarsbrød med ovnbagt kartoffelgratin/spinat, paprikasauce og grønt.Kærnemælks koldskål med kammerjunker.
15-06, lørKogte pølser, de gode store frankfurter med varm kartoffelsalat samt smørdampede nye forårs løg og sennep/ketchup.Spejlæg (ananas/fersken) med vanille råcreme.
16-06, sønHelstegt svinefilet stegt med appelsin. servret med små ristede kartofler, appelsinflødesauce og marinerede nye sommer gulerødder/persille.Chokolademousse med flødeskum.

Menu – Uge 25, 2019


DatoHovedretterDesserter/Forretter
17-06, manFiskedag og vi ser hvad der sker så overraskelse denne dag.Jordbærgrød med mælk.
18-06, tirKartoffel/porre suppe (flødelegeret) skinketern, purløg og det gode hjemmebagte brød.Friskbagt lun æble Crumbel med cremefraiche.
19-06, onsOkse stroganoff med surt, salat/dressing og kartoffel mos.Hjemmelavet flødeis med vafler og flødeskum med knuste makroner.
20-06, torKrebinetter med stuvede sommer spidskål, nye kartofler og bagte sommer porre. Stikkelsbær grød med mælk.
21-06, freSpegesild (marinerede sild) med brasede kartofler, spejlæg samt sennep.Vanille ymer med jordbær og cornflakes.
22-06, lørkalve i frikasse med nye kartofler og salat/dressing.Hjemmebagt kringle med snask, nødder, perlesukker og så lun.
23-06, sønFlæskesteg med rødkål, den gode sauce og nye kartofler.omvendt æblekage med hindbær, flødeskum og revet chokolade.

Comments are closed.