Trubergs 4 sæsoner

Trubergs 4 årstider er et pilotprojekt, hvor der lægges vægt på de 4 sæsoner. Friske råvarer skævet til det lokale Bornholmske spisekammer.

Friskproduceret hver dag alle årets dage. Fra produktion  til servering går 3 timer. Alle grøntsager er sæsonens afgrøder tilberedt så skånsomt som muligt. Kartofler følger årstiderne. Kød og fjerkræ er friske ferskvarer. Fisken er frisk og  følger sæsonen. Fisken vi serverer er uden ben. Alle saucer/supper er på  egne fremstillede grundbouilloner. Friske mejeriproduk-ter fra vort lokale mejeri. Brødet er hjemmebagt og friskbagt hver dag.

Vi vil behandle vore ældre i samfundet på en ordentlig, respektfuld måde, hvor det næstbedste ikke er godt nok. Vi ønsker med vores projekt, at gøre livet lidt sjovere og en del længere med livskvalitet og glade maver. Vi ønsker ikke, at fremstå som hellige og frelste, vi fremstiller blot mad, som vi selv gider og ønsker, at sætte tænderne i. Og det gør vi med største fornøjelse.

Vi ser heller ikke på fedtprocenter. Fløde og smør  er ikke, det vi dør af. Men vi kan risikere, at dø af kedsomhed, hvis disse herligheder ikke forefindes i vores mad  –  men i fornuftige mængder.

Jeg kunne blive ved, men lader nu blot vores mad og Jeres maver bestemme resten. Alle har ret til – og kan forlange – ordentlig veltillavet mad med hjerte og  sjæl,  fremstillet af en god køkkenhåndværker med respekten i god behold for råvaren og  ydmyghed over for sine kunder.

Motto: Livet er for kort til halvdårlige hovsaløsninger.

Citat af Frank W. Truberg.

Komfurarbejder og leverandør til de ældres maver i vort samfund.

 Gå til bestillingsseddel (Klippebo)

PRISER

Hovedret a  kr. 65,00
 1/2 hovedret  kr. 50,00
 Forret/dessert a  kr. 23,00
 Smørrebrød/ostemad  kr. 13,00
 Adm.-/faktureringsgebyr  kr. 60,00

Afbestilling af mad skal ske mindst 2 døgn før levering.

Hent menu som PDF (uge 3, 4)

Menu – Uge 3, 2021


DatoHovedretterDesserter/Forretter
18-01, manKrebinet med stuvede ærter og gulerødder samt hvide kartofler og salat. Jordbær/rabarber grød med mælk.
19-01, tirKylling i asparges sauce, friske grøntsager og hvide kartofler.Boghvedegrød med sirup og smørklat.
20-01, onsKalvelever med bløde løg, surt og sødt, hvide kartofler og flødesauce.Ymer med kirsebær og sprød topping.
21-01, torStegt sild med persille i maven, persillesauce og hvide kartofler samtRisengrød med smørklat samt kanel/sukker.
22-01, freBittens fødselsdags menu: Kyllingesteg mm.Citronfromage med flødeskum.
23-01, lørDampede blomkål med smørristet brødkrumme, hakkede æg, skinke og persille.Syltede frugter med vanille makron flødeskum.
24-01, sønKalvesteg med ½ æble/gele, den gode sauce, glaserede løg og hvide kartofler. Omvendt æblekage med hindbær og flødeskum samt chokoladespåner.

Menu – Uge 4, 2021


DatoHovedretterDesserter/Forretter
25-01, manSvensk pølseret med friskhakket purløg og blandet salat/dressing.Jordbær fløde is med vafler og flødeskum.
26-01, tirSaltsprængt andelår med friske grøntsager, peberrod og hvide kartofler.Rabarber grød med mælk.
27-01, onsBrunkål (andendags) hertil spoleben, hjemmesyltede rødbeder samt runket sennep.Kærnemælks koldskål med tvebakker.
28-01, torMulligatawny som er en Engelsk/Indisk cremet karrysuppe med kylling, urter og ris.Friskbagt lun æble Crumbel med flødeskum.
29-01, freHjerter i flødesauce med surt og gele, hvide kartofler og frisk salat/dressing.Ymerfromage vendt med syltede græskar.
30-01, lørFiskefrikadeller med remouladesauce, smørdampede gulerødder/purre, hvide kartofler med friskhakket persille og citron.Bærgrød med mælk.
31-01, sønForloren haresteg med æbler/svesker, ribskogt rødkål, flødesauce og sukkerbrunede kartofler.Chokolademousse med flødeskum og bær purre.

Comments are closed.