Trubergs 4 sæsoner

Trubergs 4 årstider er et pilotprojekt, hvor der lægges vægt på de 4 sæsoner. Friske råvarer skævet til det lokale Bornholmske spisekammer.

Friskproduceret hver dag alle årets dage. Fra produktion  til servering går 3 timer. Alle grøntsager er sæsonens afgrøder tilberedt så skånsomt som muligt. Kartofler følger årstiderne. Kød og fjerkræ er friske ferskvarer. Fisken er frisk og  følger sæsonen. Fisken vi serverer er uden ben. Alle saucer/supper er på  egne fremstillede grundbouilloner. Friske mejeriproduk-ter fra vort lokale mejeri. Brødet er hjemmebagt og friskbagt hver dag.

Vi vil behandle vore ældre i samfundet på en ordentlig, respektfuld måde, hvor det næstbedste ikke er godt nok. Vi ønsker med vores projekt, at gøre livet lidt sjovere og en del længere med livskvalitet og glade maver. Vi ønsker ikke, at fremstå som hellige og frelste, vi fremstiller blot mad, som vi selv gider og ønsker, at sætte tænderne i. Og det gør vi med største fornøjelse.

Vi ser heller ikke på fedtprocenter. Fløde og smør  er ikke, det vi dør af. Men vi kan risikere, at dø af kedsomhed, hvis disse herligheder ikke forefindes i vores mad  –  men i fornuftige mængder.

Jeg kunne blive ved, men lader nu blot vores mad og Jeres maver bestemme resten. Alle har ret til – og kan forlange – ordentlig veltillavet mad med hjerte og  sjæl,  fremstillet af en god køkkenhåndværker med respekten i god behold for råvaren og  ydmyghed over for sine kunder.

Motto: Livet er for kort til halvdårlige hovsaløsninger.

Citat af Frank W. Truberg.

Komfurarbejder og leverandør til de ældres maver i vort samfund.

 Gå til bestillingsseddel (Klippebo)

PRISER

Hovedret a  kr. 70,00
 1/2 hovedret  kr. 58,00
 Forret/dessert a  kr. 25,00
 Smørrebrød/ostemad  kr. 14,00
 Adm.-/faktureringsgebyr  kr. 65,00

Afbestilling af mad skal ske mindst 2 døgn før levering.

Grundet de stadig stigende priser på råvare samt el er vi nødt til at
tage et lille energitillæg pr. mdr. på 60.00.- svarende til 2 kroner pr. dag.
Dette er et tillæg og ikke et gebyr.
Det vil sige at vi fjerner det igen når verden bliver til at have med at gøre igen. 

Hent menu som PDF (uge 15, 16)

Menu – Uge 15, 2024


DatoHovedretterDesserter/Forretter
8-04, manHakkebøf med bløde løg, hvide kartofler, skysauce samt frisk blandet salat/dressing.Vanille is parfait med flødeskum.
9-04, tirMedisterpølse med rødkål, skysauce samt hvide kartofler og grønt. Frugtgrød med fløde/mælk.
10-04, onsTrubergs overraskelse menu.Overraskelse dessert.
11-04, torPaneret flæsk med stuvede spinat og ristede små kartofler samt salat.Kærnemælkskoldskål med kammerjunker.
12-04, freFisk (Vi se hvad der lander) Ananas/fersken serveret med vanille/makron flødeskum.
13-04, lørKylling i asparges og tarteletter samt salat/dressing.Pandekager med sylt.
14-04, sønVildt fløde ragout med smørstegte timians kartofler, gele, surt og waldorfsalat.Frugtsalat med råcreme.

Menu – Uge 16, 2024


DatoHovedretterDesserter/Forretter
15-04, manTrubergs overraskelse menu.Overraskelse dessert
16-04, tirForårsruller serveret med sur/sødsauce, soja samt ris.Vanilleis med frugtsauce.
17-04, onsRistede pølser m/sennep/ketchup samt ristede og rå løg brød og pommes med remoulade.Vanilleymer med knas.
18-04, torMillionbøf med kartoffelmos og rødbeder samt salat/dressing.Jordbærgrød med piskefløde/mælk
19-04, freUlla Jensens fødselsdags menu. Kyllingesteg med med persille den gode sauce og kartofler samt agurkesalat.Gul budding med kirsebærsauce.
20-04, lørFiskefrikadeller med remoulade, citron, hvide persille kartofler og grønt.ÆbleCrumbel med cremefraiche.
21-04, sønSpoleben (en form for stegeben (kanon smag og super mørt kød) fantastisk sauce, kartofler, surt og tyttebær og chips.Appelsinfromage med flødeskum.

Comments are closed.