Trubergs 4 sæsoner

Trubergs 4 årstider er et pilotprojekt, hvor der lægges vægt på de 4 sæsoner. Friske råvarer skævet til det lokale Bornholmske spisekammer.

Friskproduceret hver dag alle årets dage. Fra produktion  til servering går 3 timer. Alle grøntsager er sæsonens afgrøder tilberedt så skånsomt som muligt. Kartofler følger årstiderne. Kød og fjerkræ er friske ferskvarer. Fisken er frisk og  følger sæsonen. Fisken vi serverer er uden ben. Alle saucer/supper er på  egne fremstillede grundbouilloner. Friske mejeriproduk-ter fra vort lokale mejeri. Brødet er hjemmebagt og friskbagt hver dag.

Vi vil behandle vore ældre i samfundet på en ordentlig, respektfuld måde, hvor det næstbedste ikke er godt nok. Vi ønsker med vores projekt, at gøre livet lidt sjovere og en del længere med livskvalitet og glade maver. Vi ønsker ikke, at fremstå som hellige og frelste, vi fremstiller blot mad, som vi selv gider og ønsker, at sætte tænderne i. Og det gør vi med største fornøjelse.

Vi ser heller ikke på fedtprocenter. Fløde og smør  er ikke, det vi dør af. Men vi kan risikere, at dø af kedsomhed, hvis disse herligheder ikke forefindes i vores mad  –  men i fornuftige mængder.

Jeg kunne blive ved, men lader nu blot vores mad og Jeres maver bestemme resten. Alle har ret til – og kan forlange – ordentlig veltillavet mad med hjerte og  sjæl,  fremstillet af en god køkkenhåndværker med respekten i god behold for råvaren og  ydmyghed over for sine kunder.

Motto: Livet er for kort til halvdårlige hovsaløsninger.

Citat af Frank W. Truberg.

Komfurarbejder og leverandør til de ældres maver i vort samfund.

 Gå til bestillingsseddel (Klippebo)

PRISER

Hovedret a  kr. 65,00
 1/2 hovedret  kr. 50,00
 Forret/dessert a  kr. 23,00
 Smørrebrød/ostemad  kr. 13,00
 Adm.-/faktureringsgebyr  kr. 60,00

Afbestilling af mad skal ske mindst 2 døgn før levering.

Hent menu som PDF (uge 4, 5)

Menu – Uge 4, 2020


DatoHovedretterDesserter/Forretter
20-01, manMillionbøf med kartoffelmos og hjemmesyltede rødbeder samt salat.Æblegrød med mælk.
21-01, tirTrubergs overraskelse menu: Dækkes op med alm. middags tallerken.Trubergs overraskelse dessert: Dækken op med dessert tallerken.
22-01, onsBjørg Pedersens fødselsdags menu: Hamburgryg med kogte gulerødder og blomkål.Citronfromage med flødeskum.
23-01, torFlødelegeret asparges suppe med kødboller og lune boller.Hindbærgrød med mælk.
24-01, freKogt torsk med Gudhjemmedyppe, hvide kartofler og dampede gulerødder.Hyldebærsuppe med æbler og tvebakker.
25-01, lørPaneret flæsk med løgsauce, hvide kartofler, rødbeder og salat.Chokoladebudding med cremesauce.
26-01, sønRullesteg m/æbler/svesker, hvide kartofler den gode sauce samt agurkesalat.Spejlæg (fersken/ananas) med flødeskum.

Menu – Uge 5, 2020


DatoHovedretterDesserter/Forretter
27-01, manKødrand med stuvede ærter/gulerødder samt hvide kartofler og dampet frisk grønt.Kirsebær yoghurt.
28-01, tirStegt kalvelever med bløde løg, hvide kartofler, skysauce og dampet blomkål.Solbærgrød med mælk.
29-01, onsKylling i asparges og tarteletter med hvide kartofler og salat.Ris vandgrød med pære og sukker.
30-01, torFrikadeller med varm kartoffelsalat samt frisk salat/dressing.Pære med makron flødeskum.
31-01, freBlomkålsgratin med skinke samt hvide kartofler smørsauce og dampede ærter.Blommegrød med mælk.
1-02, lørTomatsuppe med pasta (suppehorn) kødboller samt lune boller.Melon/ananas salat med vanille flødeskum.
2-02, sønForloren haresteg med gele, rødkål og hvide kartofler samt flødesauce.Fløderand med frugtsauce.

Comments are closed.