Trubergs 4 sæsoner

Trubergs 4 årstider er et pilotprojekt, hvor der lægges vægt på de 4 sæsoner. Friske råvarer skævet til det lokale Bornholmske spisekammer.

Friskproduceret hver dag alle årets dage. Fra produktion  til servering går 3 timer. Alle grøntsager er sæsonens afgrøder tilberedt så skånsomt som muligt. Kartofler følger årstiderne. Kød og fjerkræ er friske ferskvarer. Fisken er frisk og  følger sæsonen. Fisken vi serverer er uden ben. Alle saucer/supper er på  egne fremstillede grundbouilloner. Friske mejeriproduk-ter fra vort lokale mejeri. Brødet er hjemmebagt og friskbagt hver dag.

Vi vil behandle vore ældre i samfundet på en ordentlig, respektfuld måde, hvor det næstbedste ikke er godt nok. Vi ønsker med vores projekt, at gøre livet lidt sjovere og en del længere med livskvalitet og glade maver. Vi ønsker ikke, at fremstå som hellige og frelste, vi fremstiller blot mad, som vi selv gider og ønsker, at sætte tænderne i. Og det gør vi med største fornøjelse.

Vi ser heller ikke på fedtprocenter. Fløde og smør  er ikke, det vi dør af. Men vi kan risikere, at dø af kedsomhed, hvis disse herligheder ikke forefindes i vores mad  –  men i fornuftige mængder.

Jeg kunne blive ved, men lader nu blot vores mad og Jeres maver bestemme resten. Alle har ret til – og kan forlange – ordentlig veltillavet mad med hjerte og  sjæl,  fremstillet af en god køkkenhåndværker med respekten i god behold for råvaren og  ydmyghed over for sine kunder.

Motto: Livet er for kort til halvdårlige hovsaløsninger.

Citat af Frank W. Truberg.

Komfurarbejder og leverandør til de ældres maver i vort samfund.

 Gå til bestillingsseddel (Klippebo)

PRISER

Hovedret a  kr. 60,00
 1/2 hovedret  kr. 45,00
 Forret/dessert a  kr. 20,00
 Smørrebrød/ostemad  kr. 12,00
 Adm.-/faktureringsgebyr  kr. 60,00

Afbestilling af mad skal ske mindst 2 døgn før levering.

Hent menu som PDF (uge 28, 29)

Menu – Uge 28, 2018


DatoHovedretterDesserter/Forretter
9-07, manBrændende kærlighed med rødbeder, koldt smør og purløg.Syltet ananas med is og fløde skum.
10-07, tirSpegesild (marinerede gammeldags modnet) med brasede kartofler, spejlæg samt sennep.Jordbærgrød med mælk.
11-07, onsOksekød i peberrod med friske grøntsager og nye kartofler.Ymer koldskål med kammerjunker.
12-07, torFrikadeller med stuvede snitbønner og frisk salat samt nye kartofler.Solbærgrød med mælk.
13-07, freMedisterpølse med skysauce, rødkål samt frisk salat/dressing og brasede kartofler.Vanille budding med kirsebærsauce.
14-07, lørGurli Dams fødselsdags menu: oksesteg mm.Islagkage. Gurlis fødselsdags dessert.
15-07, sønKyllingesteg med rabarberkompot/agurkesalat, skysauce og nye kartofler.Appelsin fromage med flødeskum.

Menu – Uge 29, 2018


DatoHovedretterDesserter/Forretter
16-07, manFiskefrikadeller med remouladesauce, smørdampede ærter og nye dild kartofler.Syltede pære med Flødeskum og chokoladesauce.
17-07, tirBoller i selleri med nye kartofler og mormor salat.Kærnemælks koldskål med jordbær og kammerjunker.
18-07, onsSommer æggekage med purløg, tomat, radiser og bacon sam t sennepYoghurt fromage med flødeskum og bær/frugt purre.
19-07, torKarbonader med friske sommer grøntsager, nye kartofler og persillesauce.Æble Crumbel med cremefraiche.
20-07, freDampet kylling med estragon flødesauce, dampede nye gulerødder og nye kartofler.Frisk frugt med vanille råcreme.
21-07, lørBlomkålsuppe med skinketern og purløg samt godt brød.Vaffel med flødeskum og sylt.
22-07, sønWiener snitsel (af skinkekød) med citron, kapers, peberrod og ansjos. Hertil Brasede kartofler, skysauce og smørdampede ærter.Sherryfromage med flødeskum og chokolade.

Comments are closed.