Trubergs 4 sæsoner

Trubergs 4 årstider er et pilotprojekt, hvor der lægges vægt på de 4 sæsoner. Friske råvarer skævet til det lokale Bornholmske spisekammer.

Friskproduceret hver dag alle årets dage. Fra produktion  til servering går 3 timer. Alle grøntsager er sæsonens afgrøder tilberedt så skånsomt som muligt. Kartofler følger årstiderne. Kød og fjerkræ er friske ferskvarer. Fisken er frisk og  følger sæsonen. Fisken vi serverer er uden ben. Alle saucer/supper er på  egne fremstillede grundbouilloner. Friske mejeriproduk-ter fra vort lokale mejeri. Brødet er hjemmebagt og friskbagt hver dag.

Vi vil behandle vore ældre i samfundet på en ordentlig, respektfuld måde, hvor det næstbedste ikke er godt nok. Vi ønsker med vores projekt, at gøre livet lidt sjovere og en del længere med livskvalitet og glade maver. Vi ønsker ikke, at fremstå som hellige og frelste, vi fremstiller blot mad, som vi selv gider og ønsker, at sætte tænderne i. Og det gør vi med største fornøjelse.

Vi ser heller ikke på fedtprocenter. Fløde og smør  er ikke, det vi dør af. Men vi kan risikere, at dø af kedsomhed, hvis disse herligheder ikke forefindes i vores mad  –  men i fornuftige mængder.

Jeg kunne blive ved, men lader nu blot vores mad og Jeres maver bestemme resten. Alle har ret til – og kan forlange – ordentlig veltillavet mad med hjerte og  sjæl,  fremstillet af en god køkkenhåndværker med respekten i god behold for råvaren og  ydmyghed over for sine kunder.

Motto: Livet er for kort til halvdårlige hovsaløsninger.

Citat af Frank W. Truberg.

Komfurarbejder og leverandør til de ældres maver i vort samfund.

 Gå til bestillingsseddel (Klippebo)

PRISER

Hovedret a  kr. 65,00
 1/2 hovedret  kr. 50,00
 Forret/dessert a  kr. 23,00
 Smørrebrød/ostemad  kr. 13,00
 Adm.-/faktureringsgebyr  kr. 60,00

Afbestilling af mad skal ske mindst 2 døgn før levering.

Hent menu som PDF (uge 3, 4)

Menu – Uge 3, 2022


DatoHovedretterDesserter/Forretter
17-01, manMillionbøf med kartoffelmos, rødbeder samt salat/dressing. Syltede pære med vanilje/makronflødeskum.
18-01, tirBoller i vinterselleri med hvide kartofler samt vinter grønt.Frugtgrød med mælk.
19-01, onsTrubergs overraskelse menu. Dækkes venligst op med middagstallerken.Trubergs overraskelse dessert.
20-01, torBrunkål med saltet flæsk/medisterpølse, hvide kartofler samt sennep og rødbeder.Pandekage med sylt og sukker.
21-01, freOsso Bucco med kartoffelmos, surt samt bagte vinter rodfrugter. Is med kys og flødeskum.
22-01, lørBeboer ønske (Henrik Chantelou) 👍Hjemmelavede forårsrulle med ris-soja og salat.Ymerfromage med mango.
23-01, sønGrydebøf med bløde løg, den gode sauce, syltede asier og hvide kartofler samt salat/dressing.Appelsinfromage med flødeskum.

Menu – Uge 4, 2022


DatoHovedretterDesserter/Forretter
24-01, manSkinkebov i hvid sauce med selleri-gulerødder og porre. Hertil kartofler med persilledrys. Rabarbergrød med mælk.
25-01, tirPizza med kylling, ananas, peberfrugt, skinke tomat og ost. Hertil blandet salat/dressing.frisk frugt med vanilje råcreme.
26-01, onsHakkebøf med agurkesalat, bløde løg, skysauce og hvide kartofler.Sveskegrød med mælk.
27-01, torPaneret flæsk med persillesauce, rødbeder samt frisk salat.Chokoladebudding med flødeskum.
28-01, freDampet laksefarserede rødspættefilet i karrysauce-porre og ris. Syltede ananas/fersken (spejlæg) med vaniulleflødeskum.
29-01, lørTrubergs overraskelse menu: Dækkes op med Middagstallerken.Trubergs overraskelse dessert.
30-01, sønMørbradbøffer med svampeflødesauce-bacon og frisk salat/dressing samt ovnstegte kartofler.Omvendt æblekage med hindbær, flødeskum og chokolade.

Comments are closed.