Trubergs 4 sæsoner

Trubergs 4 årstider er et pilotprojekt, hvor der lægges vægt på de 4 sæsoner. Friske råvarer skævet til det lokale Bornholmske spisekammer.

Friskproduceret hver dag alle årets dage. Fra produktion  til servering går 3 timer. Alle grøntsager er sæsonens afgrøder tilberedt så skånsomt som muligt. Kartofler følger årstiderne. Kød og fjerkræ er friske ferskvarer. Fisken er frisk og  følger sæsonen. Fisken vi serverer er uden ben. Alle saucer/supper er på  egne fremstillede grundbouilloner. Friske mejeriproduk-ter fra vort lokale mejeri. Brødet er hjemmebagt og friskbagt hver dag.

Vi vil behandle vore ældre i samfundet på en ordentlig, respektfuld måde, hvor det næstbedste ikke er godt nok. Vi ønsker med vores projekt, at gøre livet lidt sjovere og en del længere med livskvalitet og glade maver. Vi ønsker ikke, at fremstå som hellige og frelste, vi fremstiller blot mad, som vi selv gider og ønsker, at sætte tænderne i. Og det gør vi med største fornøjelse.

Vi ser heller ikke på fedtprocenter. Fløde og smør  er ikke, det vi dør af. Men vi kan risikere, at dø af kedsomhed, hvis disse herligheder ikke forefindes i vores mad  –  men i fornuftige mængder.

Jeg kunne blive ved, men lader nu blot vores mad og Jeres maver bestemme resten. Alle har ret til – og kan forlange – ordentlig veltillavet mad med hjerte og  sjæl,  fremstillet af en god køkkenhåndværker med respekten i god behold for råvaren og  ydmyghed over for sine kunder.

Motto: Livet er for kort til halvdårlige hovsaløsninger.

Citat af Frank W. Truberg.

Komfurarbejder og leverandør til de ældres maver i vort samfund.

 Gå til bestillingsseddel (Klippebo)

PRISER

Hovedret a  kr. 70,00
 1/2 hovedret  kr. 58,00
 Forret/dessert a  kr. 25,00
 Smørrebrød/ostemad  kr. 14,00
 Adm.-/faktureringsgebyr  kr. 65,00

Afbestilling af mad skal ske mindst 2 døgn før levering.

Grundet de stadig stigende priser på råvare samt el er vi nødt til at
tage et lille energitillæg pr. mdr. på 60.00.- svarende til 2 kroner pr. dag.
Dette er et tillæg og ikke et gebyr.
Det vil sige at vi fjerner det igen når verden bliver til at have med at gøre igen. 

Hent menu som PDF (uge 5, 6)

Menu – Uge 5, 2023


DatoHovedretterDesserter/Forretter
30-01, manOverraskelse menu. Dæk venligst op med suppetallerken.Overraskelse dessert.
31-01, tirKogte pølser med varm kartoffelsalat/sennep og ketchup samt salat.Frugtgrød.
1-02, onsBrænende kærlig med røget flæsketerninger samt løg og hjemmesyltede rødbeder.Syltede pære med vaniljeråcreme.
2-02, torFarsbrød med paprikasauce, ovnstegte kartofler og grøntsags gratin.Ymerkoldskål med smørbagte små kammerjunker fra Bager Jørgens rystende hånd.
3-02, freFiskedag vi må se hvad der sker men i kan glæde jer for fisk skal der til.Vanilje flødeis parfait med frugtsauce og flødeskum.
4-02, lørHjerter i flødesauce med gele og surt samt kartoffelmos og salat.Stikkelsbærgrød.
5-02, sønKyllingesteg med rabarberkompot/agurkesalat, den gode sauce og hvide kartofler.Citronfromage med flødeskum.

Menu – Uge 6, 2023


DatoHovedretterDesserter/Forretter
6-02, manKåldolmer med vinter rodfrugter, skysauce og stegte små timians kartofler samt salat.Hyldebærsuppe med tvebakker.
7-02, tirBenløsefugle med kartoffelmos samt gele og salat.Kærnemælkskoldskål med kammerjunker af den smørbagte slags.
8-02, onsAnne Marie Svendsens fødselsdags menu. Flæskesteg med alle de gode ledsagere.Frisk frugtsalat med råcreme.
9-02, torHjemmelavede store forårsruller med ris og sur/sød sauce. Kina Kaj har ikke leet forgæves og i kan glæde jer så meget.Bananer med is og chokoladesauce.
10-02, freBrunkål med saltsprængt flæsk, sennep samt rødbeder og hvide kartofler.Pandekager med sylt og sukker.
11-02, lørFiskerand med rejesauce, smørdampede ærter og hvide persille kartofler.Ananas/fersken (spejlæg) med makronvaniljeflødeskum.
12-02, sønGammeldags oksesteg med glaserede løg, sukkerbrunede kartofler samt surt/sødt.Chokolademousse med flødeskum.

Comments are closed.