Trubergs 4 sæsoner

Trubergs 4 årstider er et pilotprojekt, hvor der lægges vægt på de 4 sæsoner. Friske råvarer skævet til det lokale Bornholmske spisekammer.

Friskproduceret hver dag alle årets dage. Fra produktion  til servering går 3 timer. Alle grøntsager er sæsonens afgrøder tilberedt så skånsomt som muligt. Kartofler følger årstiderne. Kød og fjerkræ er friske ferskvarer. Fisken er frisk og  følger sæsonen. Fisken vi serverer er uden ben. Alle saucer/supper er på  egne fremstillede grundbouilloner. Friske mejeriproduk-ter fra vort lokale mejeri. Brødet er hjemmebagt og friskbagt hver dag.

Vi vil behandle vore ældre i samfundet på en ordentlig, respektfuld måde, hvor det næstbedste ikke er godt nok. Vi ønsker med vores projekt, at gøre livet lidt sjovere og en del længere med livskvalitet og glade maver. Vi ønsker ikke, at fremstå som hellige og frelste, vi fremstiller blot mad, som vi selv gider og ønsker, at sætte tænderne i. Og det gør vi med største fornøjelse.

Vi ser heller ikke på fedtprocenter. Fløde og smør  er ikke, det vi dør af. Men vi kan risikere, at dø af kedsomhed, hvis disse herligheder ikke forefindes i vores mad  –  men i fornuftige mængder.

Jeg kunne blive ved, men lader nu blot vores mad og Jeres maver bestemme resten. Alle har ret til – og kan forlange – ordentlig veltillavet mad med hjerte og  sjæl,  fremstillet af en god køkkenhåndværker med respekten i god behold for råvaren og  ydmyghed over for sine kunder.

Motto: Livet er for kort til halvdårlige hovsaløsninger.

Citat af Frank W. Truberg.

Komfurarbejder og leverandør til de ældres maver i vort samfund.

 Gå til bestillingsseddel (Klippebo)

PRISER

Hovedret a  kr. 60,00
 1/2 hovedret  kr. 45,00
 Forret/dessert a  kr. 20,00
 Smørrebrød/ostemad  kr. 12,00
 Adm.-/faktureringsgebyr  kr. 60,00

Afbestilling af mad skal ske mindst 2 døgn før levering.

Hent menu som PDF (uge 38, 39)

Menu – Uge 38, 2018


DatoHovedretterDesserter/Forretter
17-09, manSkinkesteg med sauce, hvide kartofler og grønt.Syltet frugt med vanille råcreme.
18-09, tirTrubergs overraskelse menu.Trubergs overraskelse dessert.
19-09, onsFiskefrikadeller (hjemmelavede) med remouladesauce og hvide kartofler samt salat.Stikkelsbærgrød med mælk.
20-09, torGratinerede pandekager med kylling - svampe og asparges. Hertil små smørristede kartofler og smørdampede ærter.Trifli med makroner og creme.
21-09, freFrikadeller med varm kartoffelsalat samt blandet frisk og sprød salat/dressing.Appelsin/vanille yoghurt med mysli.
22-09, lørKent Skogs fødselsdags menu: Benløse fugle mm.Æblekage Kent Skogs fødselsdags dessert.
23-09, sønRibbensteg med rødkål af den hjemmelavede slags, den gode sauce og hvide kartofler.Sherryfromage med flødeskum og chokolade.

Menu – Uge 39, 2018


DatoHovedretterDesserter/Forretter
24-09, manTrubergs overraskelse menu.Trubergs overraskelse dessert.
25-09, tirDampet hvid fisk med kapers sauce, hvide kartofler og grønt.Frugtgrød med mælk.
26-09, onsKylling i karry med ris/kartofler og ananas, rosiner og chutney.Hjemmelavet is med vafler.
27-09, torKåldolmer med skysauce, hvide kartofler og efterårs grønt.Yoghurtfromage med hindbær og flødeskum.
28-09, freSuppe dag og tænker hønsekødssuppe (gammeldags med "perler") kød og melboller samt efterårs grøntsager og det brød.Solbærgrød med mælk. (Jeg bringer tallerkner til jer).
29-09, lørPasta Bolognese med salat og parmesanost. Karamelrand med karamelsauce.
30-09, sønOksesteg med ovnbagte efterårs rodfrugter, den gode sauce, hvide kartofler og gele.Lun æble Crumbel med vanille cremefraiche.

Comments are closed.