Trubergs 4 sæsoner

Trubergs 4 årstider er et pilotprojekt, hvor der lægges vægt på de 4 sæsoner. Friske råvarer skævet til det lokale Bornholmske spisekammer.

Friskproduceret hver dag alle årets dage. Fra produktion  til servering går 3 timer. Alle grøntsager er sæsonens afgrøder tilberedt så skånsomt som muligt. Kartofler følger årstiderne. Kød og fjerkræ er friske ferskvarer. Fisken er frisk og  følger sæsonen. Fisken vi serverer er uden ben. Alle saucer/supper er på  egne fremstillede grundbouilloner. Friske mejeriproduk-ter fra vort lokale mejeri. Brødet er hjemmebagt og friskbagt hver dag.

Vi vil behandle vore ældre i samfundet på en ordentlig, respektfuld måde, hvor det næstbedste ikke er godt nok. Vi ønsker med vores projekt, at gøre livet lidt sjovere og en del længere med livskvalitet og glade maver. Vi ønsker ikke, at fremstå som hellige og frelste, vi fremstiller blot mad, som vi selv gider og ønsker, at sætte tænderne i. Og det gør vi med største fornøjelse.

Vi ser heller ikke på fedtprocenter. Fløde og smør  er ikke, det vi dør af. Men vi kan risikere, at dø af kedsomhed, hvis disse herligheder ikke forefindes i vores mad  –  men i fornuftige mængder.

Jeg kunne blive ved, men lader nu blot vores mad og Jeres maver bestemme resten. Alle har ret til – og kan forlange – ordentlig veltillavet mad med hjerte og  sjæl,  fremstillet af en god køkkenhåndværker med respekten i god behold for råvaren og  ydmyghed over for sine kunder.

Motto: Livet er for kort til halvdårlige hovsaløsninger.

Citat af Frank W. Truberg.

Komfurarbejder og leverandør til de ældres maver i vort samfund.

 Gå til bestillingsseddel (Klippebo)

PRISER

Hovedret a  kr. 65,00
 1/2 hovedret  kr. 50,00
 Forret/dessert a  kr. 23,00
 Smørrebrød/ostemad  kr. 13,00
 Adm.-/faktureringsgebyr  kr. 60,00

Afbestilling af mad skal ske mindst 2 døgn før levering.

Hent menu som PDF (uge 50, 51)

Menu – Uge 50, 2019


DatoHovedretterDesserter/Forretter
9-12, manStegt julemedisterpølse med skysauce, rødkål, grønt og hvide kartofler.Hjemmelavet vanille is parfait med vafler og flødeskum.
10-12, tirKalv i peberrod med friske grøntsager samt hvide kartofler.Hjemmebagt kage med vanille cremefraiche.
11-12, onsBrændende kærlighed med rødbeder af den hjemmesyltede slags og salat/dressing.Frugt/bær grød med mælk.
12-12, torSvensk pølseret med purløg og Cole Slow salat.Kærnemælks koldskål med sukker/kanelristede brød terninger.
13-12, freTrubergs overraskelse menu. Dækkes op med suppetallerkenTrubergs overraskelse dessert. Dækkes op med dyb tallerken.
14-12, lørPaneret sprødstegt torskefilet hertil skaldyrssauce med rejer/asparges, hvide kartofler og grønt.Æbleskiver med sylt og florsukker.
15-12, sønOksesteg med glaserede løg, den gode sauce samt hvide kartofler og surt.Pære med is og chokoladesauce.

Menu – Uge 51, 2019


DatoHovedretterDesserter/Forretter
16-12, manHønskekødsuppe med vinter grøntsager og boller samt brød.Æblegrød med mælk.
17-12, tirGrydestegte stegeben med den gode sauce, hvide kartofler samt agurkesalat.Risengrød med kold smørklat samt kanel/sukker.
18-12, onsHakkebøf med bløde løg, skysauce, surt og hvide kartofler. Dagens friskbagte kage mm.
19-12, torKludesuppe (Hvidkåls suppe) med hvide kartofler og sprængt nakkefilet samt sennep.Blommegrød med mælk.
20-12, freLouise Wellejus fødselsdags menu: Panerede svinekotelet mm.Frugt med vanille råcreme.
21-12, lørTrubergs overraskelse menu: Dækkes op med al, middagstallerken.Trubergs overraskelse menu: Dækkes op med dessert tallerken.
22-12, sønNiels Ulriks Gudbergsens fødselsdags menu. Frikadeller med remouladesauce mm.Vanille is parfait med flødeskum og chokoladesauce.

Comments are closed.