Trubergs 4 sæsoner

Trubergs 4 årstider er et pilotprojekt, hvor der lægges vægt på de 4 sæsoner. Friske råvarer skævet til det lokale Bornholmske spisekammer.

Friskproduceret hver dag alle årets dage. Fra produktion  til servering går 3 timer. Alle grøntsager er sæsonens afgrøder tilberedt så skånsomt som muligt. Kartofler følger årstiderne. Kød og fjerkræ er friske ferskvarer. Fisken er frisk og  følger sæsonen. Fisken vi serverer er uden ben. Alle saucer/supper er på  egne fremstillede grundbouilloner. Friske mejeriproduk-ter fra vort lokale mejeri. Brødet er hjemmebagt og friskbagt hver dag.

Vi vil behandle vore ældre i samfundet på en ordentlig, respektfuld måde, hvor det næstbedste ikke er godt nok. Vi ønsker med vores projekt, at gøre livet lidt sjovere og en del længere med livskvalitet og glade maver. Vi ønsker ikke, at fremstå som hellige og frelste, vi fremstiller blot mad, som vi selv gider og ønsker, at sætte tænderne i. Og det gør vi med største fornøjelse.

Vi ser heller ikke på fedtprocenter. Fløde og smør  er ikke, det vi dør af. Men vi kan risikere, at dø af kedsomhed, hvis disse herligheder ikke forefindes i vores mad  –  men i fornuftige mængder.

Jeg kunne blive ved, men lader nu blot vores mad og Jeres maver bestemme resten. Alle har ret til – og kan forlange – ordentlig veltillavet mad med hjerte og  sjæl,  fremstillet af en god køkkenhåndværker med respekten i god behold for råvaren og  ydmyghed over for sine kunder.

Motto: Livet er for kort til halvdårlige hovsaløsninger.

Citat af Frank W. Truberg.

Komfurarbejder og leverandør til de ældres maver i vort samfund.

 Gå til bestillingsseddel (Klippebo)

PRISER

Hovedret a  kr. 65,00
 1/2 hovedret  kr. 50,00
 Forret/dessert a  kr. 23,00
 Smørrebrød/ostemad  kr. 13,00
 Adm.-/faktureringsgebyr  kr. 60,00

Afbestilling af mad skal ske mindst 2 døgn før levering.

Hent menu som PDF (uge 26, 27)

Menu – Uge 26, 2020


DatoHovedretterDesserter/Forretter
22-06, manKrebinetter med stuvede sommer spidskål samt hvide kartofler sennep.Jordbærgrød med mælk.
23-06, tirSankthans menu: I griller pølser og jeg levere herlige ledsagere hertil.Hemmelavet is med vafler til Heksen.
24-06, onsDampede danske blomkål (Ny høst) hvid mild senneps flødesauce samt skinke/purløgs drys og hvide kartofler.Æblegrød med mælk.
25-06, torTrubergs overraskelse menu: Dækkes op med dyb tallerken. Trubergs overraskelse dessert. Dækkes op med dessert tallerken/asiet.
26-06, freKokkepigens kogte sild (Bornholmsk opskrift fra 1930) se vedlagte bilag/historie. Hertil kogte kartofler og rørt citronsmør.Pandekage med abrikos sylt og sukker.
27-06, lørKylling i tarteletter med nye gulerødder samt ærter og asparges. Hertil persille kartofler og frisk salat.Annans/melonsalat med kold vanille sauce.
28-06, sønSennepsglaseret skinke med friske grøntsager, hvid sauce og nye kartofler med persille drys.Omvendt æblekage med hindbærsylt, flødeskum og hakket chokolade.

Menu – Uge 27, 2020


DatoHovedretterDesserter/Forretter
29-06, manFlødelegeret blomkålssuppe (nye danske sommer blomkål) med hjemmelavede kødboller samt purløgs drys og hjemmebagte lune boller.Hjemmelavet iskage med vafler og flødeskum.
30-06, tirBoller i selleri med hvide kartofler og frisk salat/dressing.Rødgrød med mælk.
1-07, onsTrubergs overraskelse menu. Dækkes op med middags tallerken.Trubergs overraskelses dessert. Dækkes op med dyb tallerken.
2-07, torSaltsprængt glad grisebasse med friske sommer rodfrugter (ragout) samt nye kartofler og senneps af den hjemme runket slags.Kærnemælkskoldskål med kammerjunker.
3-07, freHakkebøf med massere af bløde løg, skysauce, nye kartofler og frisk agurkesalat.Syltede pære med chokoladesauce og is parfait.
4-07, lørPanderet svinekotelet med paprikasauce, smørristede små kartofler/timian samt ovnbagte nye sommer gulerødder.Solbærgrød med mælk.
5-07, sønTynde skiver af ferskrøget laks med flødestuvede kartofler med peberrod og dild. RIGTIG SOMMER MAD.Jordbær fløde is parfait med friske danske frilands jordbær.

Comments are closed.