Trubergs 4 sæsoner

Trubergs 4 årstider er et pilotprojekt, hvor der lægges vægt på de 4 sæsoner. Friske råvarer skævet til det lokale Bornholmske spisekammer.

Friskproduceret hver dag alle årets dage. Fra produktion  til servering går 3 timer. Alle grøntsager er sæsonens afgrøder tilberedt så skånsomt som muligt. Kartofler følger årstiderne. Kød og fjerkræ er friske ferskvarer. Fisken er frisk og  følger sæsonen. Fisken vi serverer er uden ben. Alle saucer/supper er på  egne fremstillede grundbouilloner. Friske mejeriproduk-ter fra vort lokale mejeri. Brødet er hjemmebagt og friskbagt hver dag.

Vi vil behandle vore ældre i samfundet på en ordentlig, respektfuld måde, hvor det næstbedste ikke er godt nok. Vi ønsker med vores projekt, at gøre livet lidt sjovere og en del længere med livskvalitet og glade maver. Vi ønsker ikke, at fremstå som hellige og frelste, vi fremstiller blot mad, som vi selv gider og ønsker, at sætte tænderne i. Og det gør vi med største fornøjelse.

Vi ser heller ikke på fedtprocenter. Fløde og smør  er ikke, det vi dør af. Men vi kan risikere, at dø af kedsomhed, hvis disse herligheder ikke forefindes i vores mad  –  men i fornuftige mængder.

Jeg kunne blive ved, men lader nu blot vores mad og Jeres maver bestemme resten. Alle har ret til – og kan forlange – ordentlig veltillavet mad med hjerte og  sjæl,  fremstillet af en god køkkenhåndværker med respekten i god behold for råvaren og  ydmyghed over for sine kunder.

Motto: Livet er for kort til halvdårlige hovsaløsninger.

Citat af Frank W. Truberg.

Komfurarbejder og leverandør til de ældres maver i vort samfund.

 Gå til bestillingsseddel (Klippebo)

PRISER

Hovedret a  kr. 65,00
 1/2 hovedret  kr. 50,00
 Forret/dessert a  kr. 23,00
 Smørrebrød/ostemad  kr. 13,00
 Adm.-/faktureringsgebyr  kr. 60,00

Afbestilling af mad skal ske mindst 2 døgn før levering.

Hent menu som PDF (uge 16, 17)

Menu – Uge 16, 2019


DatoHovedretterDesserter/Forretter
15-04, manPåskefrokost 2019.Påskedessert overraskelse.
16-04, tirMillionbøf med kartoffelmos, rødbeder samt frisk salat. Rabarbergrød med mælk.
17-04, onsKogt hamburgryg med stuvede spidskål og salat.Mannagrød med sukker.
18-04, torSpegesild (marinerede) med brasede kartofler , sennep go spejlæg.Abrikos trifli.
19-04, freSigrid Klausens fødselsdags menu: Andesteg med al det gode tilbehør. Mon det er en påskeand?Chokolademousse. Sigrids Klausens fødselsdags dessert.
20-04, lørSkidende æg (smilende æg i senneps sauce) med kartofler og grønt samt ristede skinketern.Ananas/melon salat med vanille råcreme og chokolade.
21-04, sønPåske lammesteg mm.Appelsin fromage med flødeskum.

Menu – Uge 17, 2019


DatoHovedretterDesserter/Forretter
22-04, manKyllingesteg med rabarberkompot, agurkesalat, hvide kartofler og den gode sauce.Syltet fersken med hindbær purre og is (Pech Melba)
23-04, tirTrubergs overraskelse menu. Suppe tallerken til opdækning.Trubergs overraskelse dessert.
24-04, onsSkipper labskovs med koldt smør, purløg og rødbeder.Stikkelsbær grød med mælk.
25-04, torPaneret flæsk (fattigmandskoteletter) med rødkål og skysauce samt hvide kartofler.Jordbær gele med vanille fløde creme.
26-04, freBoller i karry med ris og kartofler samt salat/dressing.Kærnemælks koldskål med hyben og kammerjunker.
27-04, lørFiskefrikadeller med tomatsauce, hvide kartofler og grønt.Æblegrød med mælk.
28-04, sønSøndags farsbrød med skinke og peberfrugter, hertil paprikasauce, ovnbagte kartofler og salat.Flot søndags lagkage snitte med creme/sylt og flot pyntet.

Comments are closed.