Trubergs 4 sæsoner

Trubergs 4 årstider er et pilotprojekt, hvor der lægges vægt på de 4 sæsoner. Friske råvarer skævet til det lokale Bornholmske spisekammer.

Friskproduceret hver dag alle årets dage. Fra produktion  til servering går 3 timer. Alle grøntsager er sæsonens afgrøder tilberedt så skånsomt som muligt. Kartofler følger årstiderne. Kød og fjerkræ er friske ferskvarer. Fisken er frisk og  følger sæsonen. Fisken vi serverer er uden ben. Alle saucer/supper er på  egne fremstillede grundbouilloner. Friske mejeriproduk-ter fra vort lokale mejeri. Brødet er hjemmebagt og friskbagt hver dag.

Vi vil behandle vore ældre i samfundet på en ordentlig, respektfuld måde, hvor det næstbedste ikke er godt nok. Vi ønsker med vores projekt, at gøre livet lidt sjovere og en del længere med livskvalitet og glade maver. Vi ønsker ikke, at fremstå som hellige og frelste, vi fremstiller blot mad, som vi selv gider og ønsker, at sætte tænderne i. Og det gør vi med største fornøjelse.

Vi ser heller ikke på fedtprocenter. Fløde og smør  er ikke, det vi dør af. Men vi kan risikere, at dø af kedsomhed, hvis disse herligheder ikke forefindes i vores mad  –  men i fornuftige mængder.

Jeg kunne blive ved, men lader nu blot vores mad og Jeres maver bestemme resten. Alle har ret til – og kan forlange – ordentlig veltillavet mad med hjerte og  sjæl,  fremstillet af en god køkkenhåndværker med respekten i god behold for råvaren og  ydmyghed over for sine kunder.

Motto: Livet er for kort til halvdårlige hovsaløsninger.

Citat af Frank W. Truberg.

Komfurarbejder og leverandør til de ældres maver i vort samfund.

 Gå til bestillingsseddel (Klippebo)

PRISER

Hovedret a  kr. 65,00
 1/2 hovedret  kr. 50,00
 Forret/dessert a  kr. 23,00
 Smørrebrød/ostemad  kr. 13,00
 Adm.-/faktureringsgebyr  kr. 60,00

Afbestilling af mad skal ske mindst 2 døgn før levering.

Hent menu som PDF (uge 34, 35)

Menu – Uge 34, 2019


DatoHovedretterDesserter/Forretter
19-08, manSiv Baldvins fødselsdags menu. Pasta Kødsauce mm.Is med flødeskum lidt syltet frugt og vaffel. Tillykke Siv.
20-08, tirTrubergs overraskelse menu. (Dækkes op med alm. middags tallerken)Trubergs overraskelse dessert: (dækkes op med dyb tallerken).
21-08, onsHakkebøf med masser af bløde løg, nye kartofler, den gode sauce samt frisk og sprød agurkesalat.Ymer koldskål med knas.
22-08, torKryddersild/nye rå sommerløg,.Serveret med kold cremefraiche, smørdampede nye kartofler med frisk dild, kapers og SMØRsauce.Arme ridder med flødeskum og abrikos sylt.
23-08, freÆggekage med nye kartofler, ny høst af Danske sukker majs, sommer løg og skinke.Blommesæsonen er meget kort 1 mdr./august. så i dag friskbagt lun Blommebradepandekage/flødeskum.
24-08, lørHedvig Vangs fødselsdags menu. Kyllingesteg med surt, den gode sauce og nye kartofler.Vanille is med karamelsauce. Tillykke Hedvig.
25-08, sønForlorenharesteg med flødesauce, smørstegte kartofler, ribskogt rødkål, mormor salat og hjemmesyltede tyttebær.Appelsinfromage med flødeskum.

Menu – Uge 35, 2019


DatoHovedretterDesserter/Forretter
26-08, manPaneret flæsk (Fattigmands koteletter) med persillesauce, nye kartofler samt frisk og sprød agurkesalat.Syltet frugt med makron/vanille flødeskum.
27-08, tirKylling karrysuppe (Mulligatawny) m/urter/ris og naturligvis flødelegeret. Hertil lune friskbagte Boller.Rabarbergrød med mælk.
28-08, onsIngvard Mogensens fødselsdags menu. Flæskesteg mm.Budding med saftsauce af ribs. Tillykke Ingvard.
29-08, torFyldte peberfrugter/bacon samt tomatsauce, frisk sprød salat/dressing samt smørristede timians kartofler.Maregens bund toppet op med Mocca flødeskum og brændte mandler.
30-08, freLizzie Hansens fødselsdags menu. Lever/massere af bløde løg mm.Chokoladeis med flødeskum og vaffel. Tillykke Lizzie.
31-08, lørSensommer pot: Af oksetykkam (marineret i hvidvin/estragon) langtidsbagt med urter. saucen med estragon/fløde. serveret med ovnbagt kartoffel gratin.Frisk ananas/melon med vanille råcreme.
1-09, sønSprængte kalvekæber med peberrod, dampet frisk sensommer grønt, nye kartofler og hjemmerørt sennep.Chokolademousse med bær purre og flødeskum.

Comments are closed.