Trubergs 4 sæsoner

Trubergs 4 årstider er et pilotprojekt, hvor der lægges vægt på de 4 sæsoner. Friske råvarer skævet til det lokale Bornholmske spisekammer.

Friskproduceret hver dag alle årets dage. Fra produktion  til servering går 3 timer. Alle grøntsager er sæsonens afgrøder tilberedt så skånsomt som muligt. Kartofler følger årstiderne. Kød og fjerkræ er friske ferskvarer. Fisken er frisk og  følger sæsonen. Fisken vi serverer er uden ben. Alle saucer/supper er på  egne fremstillede grundbouilloner. Friske mejeriproduk-ter fra vort lokale mejeri. Brødet er hjemmebagt og friskbagt hver dag.

Vi vil behandle vore ældre i samfundet på en ordentlig, respektfuld måde, hvor det næstbedste ikke er godt nok. Vi ønsker med vores projekt, at gøre livet lidt sjovere og en del længere med livskvalitet og glade maver. Vi ønsker ikke, at fremstå som hellige og frelste, vi fremstiller blot mad, som vi selv gider og ønsker, at sætte tænderne i. Og det gør vi med største fornøjelse.

Vi ser heller ikke på fedtprocenter. Fløde og smør  er ikke, det vi dør af. Men vi kan risikere, at dø af kedsomhed, hvis disse herligheder ikke forefindes i vores mad  –  men i fornuftige mængder.

Jeg kunne blive ved, men lader nu blot vores mad og Jeres maver bestemme resten. Alle har ret til – og kan forlange – ordentlig veltillavet mad med hjerte og  sjæl,  fremstillet af en god køkkenhåndværker med respekten i god behold for råvaren og  ydmyghed over for sine kunder.

Motto: Livet er for kort til halvdårlige hovsaløsninger.

Citat af Frank W. Truberg.

Komfurarbejder og leverandør til de ældres maver i vort samfund.

 Gå til bestillingsseddel (Klippebo)

PRISER

Hovedret a  kr. 65,00
 1/2 hovedret  kr. 50,00
 Forret/dessert a  kr. 23,00
 Smørrebrød/ostemad  kr. 13,00
 Adm.-/faktureringsgebyr  kr. 60,00

Afbestilling af mad skal ske mindst 2 døgn før levering.

Hent menu som PDF (uge 14, 15)

Menu – Uge 14, 2020


DatoHovedretterDesserter/Forretter
30-03, manMin egen varmrøgede laks i æggekage med kartofler, tomater og radiser samt drys af friskklippet purløg og vi byder foråret velkommen sammen mede en god frisk salat/dressing.Jordbærgrød med mælk.
31-03, tirPorre kartoffelsuppe (flødelegeret) med ristede hjemmerøget bacontern samt det gode lune friskbagte brød.Pære med vanille is parfait.
1-04, onsKalve i frikasse med ærter/gulerødder og asparges. Hertil hvide kartofler og friskt persille drys.Appelsin yoghurt serveret med sprød topping.
2-04, torKrebinetter med stuvede bønner samt hvide kartofler.Æblegrød med mælk.
3-04, freKylling i asparges og tarteletter samt hvide kartofler og frisk salat/dressing.Jordbær Crumbel med vanille flødeskum.
4-04, lørTrubergs overraskelse menu (Dækkes op med middagstallerken) Obs.: ikke sikkert at stuen og første sal får serveret den samme ret.Overraskelse dessert. Dækkes op med dessert tallerken.
5-04, sønGammeldags oksesteg med glaserede perleløg,, gele og den gode sauce samt hvide kartofler.Citronfromage med flødeskum.

Menu – Uge 15, 2020


DatoHovedretterDesserter/Forretter
6-04, manGode kogte pølser med varm kartoffelsalat samt sennep/ketchup og frisk salat/dressing.Spejlæg (ananas/fersken) med makron flødeskum.
7-04, tirStegt sild med persillesauce samt rabarber kompot og hvide kartofler.Friskbagt rabarberkage med cremefraiche.
8-04, onsFrikadeller med kold kartoffelsalat samt frisk blandet salat/dressing.Kærnemælks fromage med frugt/bær purre.
9-04, torTrubergs overraskelse menu: Dækkes op med suppetallerken.Trubergs overraskelse dessert: Dækkes op med desserttallerken.
10-04, freMillionbøf med kartoffelmos samt hjemmesyltede rødbeder og frisk salat.Frisk frugt med let pisket vanille fløde.
11-04, lørFarsbrød bagt med grønt hertil paprikasauce, ovnbagte kartofler og smørdampede ærter.Sveskegrød med mælk.
12-04, sønKalkunsteg (Bryst) med "Bearnaisesauce" ovnkartofler med krydderier samt sellerigratin.Jordbær i gele med råcreme.

Comments are closed.