Trubergs 4 sæsoner

Trubergs 4 årstider er et pilotprojekt, hvor der lægges vægt på de 4 sæsoner. Friske råvarer skævet til det lokale Bornholmske spisekammer.

Friskproduceret hver dag alle årets dage. Fra produktion  til servering går 3 timer. Alle grøntsager er sæsonens afgrøder tilberedt så skånsomt som muligt. Kartofler følger årstiderne. Kød og fjerkræ er friske ferskvarer. Fisken er frisk og  følger sæsonen. Fisken vi serverer er uden ben. Alle saucer/supper er på  egne fremstillede grundbouilloner. Friske mejeriproduk-ter fra vort lokale mejeri. Brødet er hjemmebagt og friskbagt hver dag.

Vi vil behandle vore ældre i samfundet på en ordentlig, respektfuld måde, hvor det næstbedste ikke er godt nok. Vi ønsker med vores projekt, at gøre livet lidt sjovere og en del længere med livskvalitet og glade maver. Vi ønsker ikke, at fremstå som hellige og frelste, vi fremstiller blot mad, som vi selv gider og ønsker, at sætte tænderne i. Og det gør vi med største fornøjelse.

Vi ser heller ikke på fedtprocenter. Fløde og smør  er ikke, det vi dør af. Men vi kan risikere, at dø af kedsomhed, hvis disse herligheder ikke forefindes i vores mad  –  men i fornuftige mængder.

Jeg kunne blive ved, men lader nu blot vores mad og Jeres maver bestemme resten. Alle har ret til – og kan forlange – ordentlig veltillavet mad med hjerte og  sjæl,  fremstillet af en god køkkenhåndværker med respekten i god behold for råvaren og  ydmyghed over for sine kunder.

Motto: Livet er for kort til halvdårlige hovsaløsninger.

Citat af Frank W. Truberg.

Komfurarbejder og leverandør til de ældres maver i vort samfund.

 Gå til bestillingsseddel (Klippebo)

PRISER

Hovedret a  kr. 70,00
 1/2 hovedret  kr. 58,00
 Forret/dessert a  kr. 25,00
 Smørrebrød/ostemad  kr. 14,00
 Adm.-/faktureringsgebyr  kr. 65,00

Afbestilling af mad skal ske mindst 2 døgn før levering.

Hent menu som PDF (uge 39, 40)

Menu – Uge 39, 2022


DatoHovedretterDesserter/Forretter
26-09, manRøget kogt skinke med stuvede spinat samt smørstegte kartofler og frisk salat.Frugtgrød med piskefløde/mælk.
27-09, tirKarbonade ovnbagt grønt og sennepsflødesauce samt hvide kartofler.Æble Crumble med flødeskum.
28-09, onsBoller i karry med ris og frisk salat frisk salat/dressing.Ananas/fersken (spejlæg) serveret med vanilje råcreme.
29-09, torStegt sild med persille i maven, persillesauce og hvide kartofler samt rabarberkompot. Mie får på sin fødselsdag serveret sit ønske kogt laks/hollandaise.Kærnemælkskoldskål med kammerjunker.
30-09, freSvampesuppe af den flødelegeret slags med 2 slags boller.Æblekage med flødeskum og gele.
1-10, lørIngerfred fødselsdagsmenu: Hakkebøf mm.Citronfromage med flødeskum.
2-10, sønJon Thunbergs fødselsdagsmenu: Flæskesteg mm.Chokoladebudding.

Menu – Uge 40, 2022


DatoHovedretterDesserter/Forretter
3-10, manFrikadeller med rødkål, skysauce og hvide kartofler mon ikke der kommer en lille grøn syltet tomat.Vanilje flødeis parfait.
4-10, tirFiskefrikadeller med hjemmelavet grov remoulade, hvide kartofler og efterårsgrønt.Blommegrød med piskefløde/mælk.
5-10, onsMedisterpølse med grønkål, brasede kartofler og rødkålssalat med æbler og valnødder.Rabarbergrød med piskefløde/mælk.
6-10, torKogte pølser med varm kartoffelsalat, sennep-ketchup og salat/dressing.Kærnemælks fromage med frugt purre.
7-10, freStenovnabagt pizza med tomat-kylling-ananas -rødpeberfrugt og ost. tomatsalat. Syltet pære med vaniljeis og chokoladesauce samt flødeskum. Pære Belle Helene (Den skønne Helene).
8-10, lørTrubergs overraskelse menu: Dækkes op med dyb tallerken. (vi prøver med en grød dag). Vaniljebudding med saftsauce.
9-10, sønGammeldags oksesteg med agurkesalat, den gode sauce, ribsgele og sukkerbrunede kartofler. Chokolademousse med cognac samt flødeskum.

Comments are closed.