Trubergs 4 sæsoner

Trubergs 4 årstider er et pilotprojekt, hvor der lægges vægt på de 4 sæsoner. Friske råvarer skævet til det lokale Bornholmske spisekammer.

Friskproduceret hver dag alle årets dage. Fra produktion  til servering går 3 timer. Alle grøntsager er sæsonens afgrøder tilberedt så skånsomt som muligt. Kartofler følger årstiderne. Kød og fjerkræ er friske ferskvarer. Fisken er frisk og  følger sæsonen. Fisken vi serverer er uden ben. Alle saucer/supper er på  egne fremstillede grundbouilloner. Friske mejeriproduk-ter fra vort lokale mejeri. Brødet er hjemmebagt og friskbagt hver dag.

Vi vil behandle vore ældre i samfundet på en ordentlig, respektfuld måde, hvor det næstbedste ikke er godt nok. Vi ønsker med vores projekt, at gøre livet lidt sjovere og en del længere med livskvalitet og glade maver. Vi ønsker ikke, at fremstå som hellige og frelste, vi fremstiller blot mad, som vi selv gider og ønsker, at sætte tænderne i. Og det gør vi med største fornøjelse.

Vi ser heller ikke på fedtprocenter. Fløde og smør  er ikke, det vi dør af. Men vi kan risikere, at dø af kedsomhed, hvis disse herligheder ikke forefindes i vores mad  –  men i fornuftige mængder.

Jeg kunne blive ved, men lader nu blot vores mad og Jeres maver bestemme resten. Alle har ret til – og kan forlange – ordentlig veltillavet mad med hjerte og  sjæl,  fremstillet af en god køkkenhåndværker med respekten i god behold for råvaren og  ydmyghed over for sine kunder.

Motto: Livet er for kort til halvdårlige hovsaløsninger.

Citat af Frank W. Truberg.

Komfurarbejder og leverandør til de ældres maver i vort samfund.

 Gå til bestillingsseddel (Klippebo)

PRISER

Hovedret a  kr. 65,00
 1/2 hovedret  kr. 50,00
 Forret/dessert a  kr. 23,00
 Smørrebrød/ostemad  kr. 13,00
 Adm.-/faktureringsgebyr  kr. 60,00

Afbestilling af mad skal ske mindst 2 døgn før levering.

Hent menu som PDF (uge 29, 30)

Menu – Uge 29, 2021


DatoHovedretterDesserter/Forretter
19-07, manSvinekotelet på bud af bagt broccoli samt sommer hvidkål. Svampesauce og ovnbagte små kartofler vendt i persille.Jordbærgrød med mælk.
20-07, tirFiskefrikadeller med remouladesauce, blandet frisk salat med krydderurtedressing samt nye kartofler.Vanilje flødeis parfait med frisk frugtsalat.
21-07, onsGræsk inspireret bagt fars med spinat, feta og soltørret tomat. Hertil tomatsauce og græske stegte kartofler med citron og oregano.Kærnemælkskoldskål med kammerjunker.
22-07, torDampet sommer blomkål med "hollandaise" sauce, rejer og hvide dild kartofler samt frisk salat.Ferskner af den syltede slags med makron/vanilje flødeskum.
23-07, freTrubergs overraskelse menu: Dækkes op med middags tallerken.Rabarber crumble med kold flødeskum.
24-07, lørKalkun i fløde sennepssauce, gratin af broccoli og stegte ris med grønt.Kold appelsin ymer med knas.
25-07, sønSaltsprængt oksebryst i peberrod samt friske sommer grøntsager og nye kartofler.Jordbær i gele med vanilje råcreme.

Menu – Uge 30, 2021


DatoHovedretterDesserter/Forretter
26-07, manRødspættefileter af den friske slags fra Strandby denne gang i fad med spinat, hvidvins flødesauce gratineret med parmesanost på toppen. Frisk melonsalat med frisk mynte og flødeskum med vanilje.
27-07, tirFrikadeller med stuvede snitbønner, brasede kartofler og frisk salat/dressing.Fersken/ananas (spejlæg) med råcreme.
28-07, onsSvifnekød i karry med tomater/ananas og løg (I fad) hertil ris med kokos, rosiner og peanuts. serveres med chutney af mango.Frugtgrød med mælk.
29-07, torSommer æggekage med bacon, tomater, kartofler, løg, purløg og sennep.Flødeis parfait med vafler samt flødeskum.
30-07, freStegeben BBQ med kold mild karrysalat, frisk blandet sprød salat/dressing.Stikkelsbærgrød med mælk.
31-07, lørPølser med brød sennep, ketchup og Pom .frittes med remoulade.Vanilje/gul budding med lun ribssauce.
1-08, sønKyllingesteg med agurkesalat, rabarberkompot og hvide kartofler samt den gode sauce.Citronfromage med

Comments are closed.