Trubergs 4 sæsoner

Trubergs 4 årstider er et pilotprojekt, hvor der lægges vægt på de 4 sæsoner. Friske råvarer skævet til det lokale Bornholmske spisekammer.

Friskproduceret hver dag alle årets dage. Fra produktion  til servering går 3 timer. Alle grøntsager er sæsonens afgrøder tilberedt så skånsomt som muligt. Kartofler følger årstiderne. Kød og fjerkræ er friske ferskvarer. Fisken er frisk og  følger sæsonen. Fisken vi serverer er uden ben. Alle saucer/supper er på  egne fremstillede grundbouilloner. Friske mejeriproduk-ter fra vort lokale mejeri. Brødet er hjemmebagt og friskbagt hver dag.

Vi vil behandle vore ældre i samfundet på en ordentlig, respektfuld måde, hvor det næstbedste ikke er godt nok. Vi ønsker med vores projekt, at gøre livet lidt sjovere og en del længere med livskvalitet og glade maver. Vi ønsker ikke, at fremstå som hellige og frelste, vi fremstiller blot mad, som vi selv gider og ønsker, at sætte tænderne i. Og det gør vi med største fornøjelse.

Vi ser heller ikke på fedtprocenter. Fløde og smør  er ikke, det vi dør af. Men vi kan risikere, at dø af kedsomhed, hvis disse herligheder ikke forefindes i vores mad  –  men i fornuftige mængder.

Jeg kunne blive ved, men lader nu blot vores mad og Jeres maver bestemme resten. Alle har ret til – og kan forlange – ordentlig veltillavet mad med hjerte og  sjæl,  fremstillet af en god køkkenhåndværker med respekten i god behold for råvaren og  ydmyghed over for sine kunder.

Motto: Livet er for kort til halvdårlige hovsaløsninger.

Citat af Frank W. Truberg.

Komfurarbejder og leverandør til de ældres maver i vort samfund.

 Gå til bestillingsseddel (Klippebo)

PRISER

Hovedret a  kr. 60,00
 1/2 hovedret  kr. 45,00
 Forret/dessert a  kr. 20,00
 Smørrebrød/ostemad  kr. 12,00
 Adm.-/faktureringsgebyr  kr. 60,00

Afbestilling af mad skal ske mindst 2 døgn før levering.

Hent menu som PDF (uge 50, 51, Juleaften)

Menu – Uge 50, 2018


DatoHovedretterDesserter/Forretter
10-12, manSvinekam filet stegt med honning og julekrydderier. Hertil skysauce/rødvin og salat/dressing samt ovnbagte/stegte kartofler. Ris fløde tærte med mandler og abrikoser på makronbund.
11-12, tirLevergryde/flødesauce med cocktailpølser, svampe, bacon og peberfrugt.Hertil kartoffelmos o surt. Frugtgrød med mælk.
12-12, onsLet middag. Dampet torskefilet med dressing/rejer og asparges samt dild og citron. hertil lun dejlig blød friskbagt bolle. (Kold anretning).Lidt sødt til "Tanden" der er julefrokost om eftermiddagen så derfor.
13-12, torBlomkåls suppe med kødboller / ristet bacon og godt friskbagt brød.Frisk frugtsalat: Ananas - melon vindruer med vanille råcreme.
14-12, freTrubergs overraskelse menu. Alm. opdækning.Trubergs overraskelse dessert.
15-12, lørKylling i karry med ris/kartofler og kokos, ananas, chutney og rosiner.Soft Ice med vaffel og syltet frugt.
16-12, sønGrydebøf (Engelsk bøf) med masser af blødeløg, den gode sauce, surt og hvide kartofler samt salat.Chokolademousse med flødeskum.

Menu – Uge 51, 2018


DatoHovedretterDesserter/Forretter
17-12, manGræskar suppe med sprøde brød croutons, små hjemmelavede boller af okse/gris og krydderurter. Hertil gode frisk bagte boller.Hjemmebagt kringle fest som dessert eller eftermiddags kaffen.
18-12, tirFrikadeller med varm kartoffelsalat samt vintersalat/dressing.Sveske trifli med creme og makroner.
19-12, onsTrubergs julenisse overraskelse menu.Trubergs overraskelse dessert.
20-12, torLouises fødselsdags menu: Kyllingesteg med agurkesalat.Louises fødselsdags dessert: Appelsinfromage.
21-12, freGrønkålsuppe kogt på saltet/let sprængt flæsk og jule pølse. Hertil sennep og kartofler.Ymer guf med mango og knuste makroner.
22-12, lør Niels Ulriks fødselsdags menu: Stegt sild med hvide kartofler, persillesauce og rabarberkompot. Niels Ulriks fødselsdags dessert: Citronfromage.
23-12, søn Efter Gudtjeneste: Risengrød med smørklat/kanelsukker. Truberg byder denne dag på nisseøl og skål herfra.Efter risengrød serveres æbleskiver med sylt og sukker.

Menu – Uge 52, 2018


DatoHovedretterDesserter/Forretter
24-12, manLet frokost: Et stykke franskbrød med røget laks/røræg og asparges samt dild. Juleaftens menu: Gammeldags andesteg og flæskesteg med al det gode tilbehør.Juleaftens dessert: Ris a la mande med kirsebærsauce.
25-12, tir
26-12, ons
27-12, tor
28-12, fre
29-12, lør
30-12, søn

Comments are closed.