Trubergs 4 sæsoner

Trubergs 4 årstider er et pilotprojekt, hvor der lægges vægt på de 4 sæsoner. Friske råvarer skævet til det lokale Bornholmske spisekammer.

Friskproduceret hver dag alle årets dage. Fra produktion  til servering går 3 timer. Alle grøntsager er sæsonens afgrøder tilberedt så skånsomt som muligt. Kartofler følger årstiderne. Kød og fjerkræ er friske ferskvarer. Fisken er frisk og  følger sæsonen. Fisken vi serverer er uden ben. Alle saucer/supper er på  egne fremstillede grundbouilloner. Friske mejeriproduk-ter fra vort lokale mejeri. Brødet er hjemmebagt og friskbagt hver dag.

Vi vil behandle vore ældre i samfundet på en ordentlig, respektfuld måde, hvor det næstbedste ikke er godt nok. Vi ønsker med vores projekt, at gøre livet lidt sjovere og en del længere med livskvalitet og glade maver. Vi ønsker ikke, at fremstå som hellige og frelste, vi fremstiller blot mad, som vi selv gider og ønsker, at sætte tænderne i. Og det gør vi med største fornøjelse.

Vi ser heller ikke på fedtprocenter. Fløde og smør  er ikke, det vi dør af. Men vi kan risikere, at dø af kedsomhed, hvis disse herligheder ikke forefindes i vores mad  –  men i fornuftige mængder.

Jeg kunne blive ved, men lader nu blot vores mad og Jeres maver bestemme resten. Alle har ret til – og kan forlange – ordentlig veltillavet mad med hjerte og  sjæl,  fremstillet af en god køkkenhåndværker med respekten i god behold for råvaren og  ydmyghed over for sine kunder.

Motto: Livet er for kort til halvdårlige hovsaløsninger.

Citat af Frank W. Truberg.

Komfurarbejder og leverandør til de ældres maver i vort samfund.

 Gå til bestillingsseddel (Klippebo)

PRISER

Hovedret a  kr. 65,00
 1/2 hovedret  kr. 50,00
 Forret/dessert a  kr. 23,00
 Smørrebrød/ostemad  kr. 13,00
 Adm.-/faktureringsgebyr  kr. 60,00

Afbestilling af mad skal ske mindst 2 døgn før levering.

Hent menu som PDF (uge 41, 42)

Menu – Uge 41, 2021


DatoHovedretterDesserter/Forretter
11-10, manStegt torsk med porre og fennikel, cremesauce og hvide kartofler.Spejlæg: Fersken/ananas serveret med vanilje råcreme.
12-10, tirDampede blomkål med mild senneps flødesauce og let ristede røgede skinketern og purløg samt hvide kartofler.Rabarbergrød med mælk.
13-10, onsHakkebøf med bløde løg, agurkesalat samt hvide kartofler og salat/dressing.Kærnemælkskoldskål med kammerjunker.
14-10, torLet røget nakkefilet med friske grøntsager, hvidsauce, sennep og hvide persille kartofler.Chokoladebudding.
15-10, freKalvelevergryde med bacon, svampe og cocktailpølser. Hertil kartoffelmos og salat.Hjemmelavet is.
16-10, lørTrubergs overraskelse menu: Dækkes op med middags tallerken.Trubergs overraskelse.
17-10, sønForlorenharesteg med flødesauce, rødkål, ribsgele samt smørristede små timians kartofler.Frisk frugtsalat med vaniljeråcreme.

Menu – Uge 42, 2021


DatoHovedretterDesserter/Forretter
18-10, manKåldolmer med bagte rodfrugter, sky sauce og hvide kartofler/persille samt salat. Jordbærgrød med mælk.
19-10, tirVarmrøget laks/stuvede spinat hvide dildkartofler og peberrod.Rabarber Crumble med flødeskum.
20-10, onsKartoflens dag: Gratinerede ovnbagte kartofler i fad med bacon og salat.En lille portion kartoffelsuppe (Kartoflens dag) dækkes op med dyb tallerken.
21-10, torPaneret flæsk med løgsauce, rødbeder samt hvide kartofler og salat.Grød af stikkelsbær og æbler hertil vanilje ymer.
22-10, freFyldt peberfrugt i baconsvøb gratineret med parmesanost serveret med tomatsauce, ris samt salat/dressing.Pandekage med sylt og sukker.
23-10, lørHønsekødsuppe med kød/melboller-urter og hønsekød. Hertil lune hjemmebagt boller.Vaniljebudding med saftsauce.
24-10, sønOksetværreb med peberrodssauce, hvide kartofler og frisk dampet efterårs grønt.Chokolademousse med flødeskum.

Comments are closed.