Trubergs 4 sæsoner

Trubergs 4 årstider er et pilotprojekt, hvor der lægges vægt på de 4 sæsoner. Friske råvarer skævet til det lokale Bornholmske spisekammer.

Friskproduceret hver dag alle årets dage. Fra produktion  til servering går 3 timer. Alle grøntsager er sæsonens afgrøder tilberedt så skånsomt som muligt. Kartofler følger årstiderne. Kød og fjerkræ er friske ferskvarer. Fisken er frisk og  følger sæsonen. Fisken vi serverer er uden ben. Alle saucer/supper er på  egne fremstillede grundbouilloner. Friske mejeriproduk-ter fra vort lokale mejeri. Brødet er hjemmebagt og friskbagt hver dag.

Vi vil behandle vore ældre i samfundet på en ordentlig, respektfuld måde, hvor det næstbedste ikke er godt nok. Vi ønsker med vores projekt, at gøre livet lidt sjovere og en del længere med livskvalitet og glade maver. Vi ønsker ikke, at fremstå som hellige og frelste, vi fremstiller blot mad, som vi selv gider og ønsker, at sætte tænderne i. Og det gør vi med største fornøjelse.

Vi ser heller ikke på fedtprocenter. Fløde og smør  er ikke, det vi dør af. Men vi kan risikere, at dø af kedsomhed, hvis disse herligheder ikke forefindes i vores mad  –  men i fornuftige mængder.

Jeg kunne blive ved, men lader nu blot vores mad og Jeres maver bestemme resten. Alle har ret til – og kan forlange – ordentlig veltillavet mad med hjerte og  sjæl,  fremstillet af en god køkkenhåndværker med respekten i god behold for råvaren og  ydmyghed over for sine kunder.

Motto: Livet er for kort til halvdårlige hovsaløsninger.

Citat af Frank W. Truberg.

Komfurarbejder og leverandør til de ældres maver i vort samfund.

 Gå til bestillingsseddel (Klippebo)

PRISER

Hovedret a  kr. 70,00
 1/2 hovedret  kr. 58,00
 Forret/dessert a  kr. 25,00
 Smørrebrød/ostemad  kr. 14,00
 Adm.-/faktureringsgebyr  kr. 65,00

Afbestilling af mad skal ske mindst 2 døgn før levering.

Hent menu som PDF (uge 19, 20)

Menu – Uge 19, 2022


DatoHovedretterDesserter/Forretter
9-05, manBiksemad med spejlæg samt rødbeder.Kærnemælks fromage med flødeskum
10-05, tirGræske frikadeller med græsk salat/feta samt ovnstegte oreganokartofler.Rabarbergrød med fløde/mælk.
11-05, onsStegt torskefilet med Pom. frittes og remoulade samt citron samt grønt.Kærnemælkskoldskål med tvebakker.
12-05, torPaneret flæsk med persillesauce, hvide kartofler og frisk salat/dressing.Ananas/fersken (spejlæg) med vanilje råcreme.
13-05, freTrubergs overraskelse fødselsdags menu.Vanilje flødeisparfait med flødeskum og vafler.
14-05, lørSvensk pølseret med salat og purløg.Jordbærgrød med fløde/mælk.
15-05, sønRibbensteg med frisk blandet salat, kartoffelsalat med lidt karry samt agurkesalat.Jordbær flødeisparfait med hede kokkekys og flødeskum.

Menu – Uge 20, 2022


DatoHovedretterDesserter/Forretter
16-05, manPorre/kartoffelsuppe med topping af bacon/skinke og purløg. Hertil lune boller.Æble Crumble med vanilje flødeskum.
17-05, tirKogt kylling med forårsgrønt, peberrodsflødesauce samt hvide persille kartofler.Pandekage fyldt med flødeskum og jordbær sylt.
18-05, onsPaprika svinekotelet med brasede kartofler med løg, smørbagte gulerødder og paprikasauce.Blommegrød med fløde/mælk.
19-05, torFrisk fisk ? vi ser hvad jeg fanger til jer.Chokolade flødeisparfait.
20-05, freFrikadeller med stuvede spinat samt små smørstegte kartofler.Ymerfromage med bærpurre.
21-05, lørTrubergs overraskelse menu.Budding med saftsauce.
22-05, sønFarsbrød med æbler/svesker hertil rødkål og flødesauce samt grønt.Frisk frugtsalat med vanilje råcreme.

Comments are closed.