Trubergs 4 årstider er et pilotprojekt, hvor der lægges vægt på de 4 sæsoner. Friske råvarer skævet til det lokale Bornholmske spisekammer.
Friskproduceret hver dag alle årets dage. Fra produktion til servering går 3 timer. Alle grøntsager er sæsonens afgrøder tilberedt så skånsomt som muligt. Kartofler følger årstiderne. Kød og fjerkræ er friske ferskvarer. Fisken er frisk og følger sæsonen. Fisken vi serverer er uden ben. Alle saucer/supper er på egne fremstillede grundbouilloner. Friske mejeriproduk-ter fra vort lokale mejeri. Brødet er hjemmebagt og friskbagt hver dag.
Vi vil behandle vore ældre i samfundet på en ordentlig, respektfuld måde, hvor det næstbedste ikke er godt nok. Vi ønsker med vores projekt, at gøre livet lidt sjovere og en del længere med livskvalitet og glade maver. Vi ønsker ikke, at fremstå som hellige og frelste, vi fremstiller blot mad, som vi selv gider og ønsker, at sætte tænderne i. Og det gør vi med største fornøjelse.
Vi ser heller ikke på fedtprocenter. Fløde og smør er ikke, det vi dør af. Men vi kan risikere, at dø af kedsomhed, hvis disse herligheder ikke forefindes i vores mad – men i fornuftige mængder.
Jeg kunne blive ved, men lader nu blot vores mad og Jeres maver bestemme resten. Alle har ret til – og kan forlange – ordentlig veltillavet mad med hjerte og sjæl, fremstillet af en god køkkenhåndværker med respekten i god behold for råvaren og ydmyghed over for sine kunder.
Motto: Livet er for kort til halvdårlige hovsaløsninger.
Citat af Frank W. Truberg.
Komfurarbejder og leverandør til de ældres maver i vort samfund.
Gå til bestillingsseddel (Klippebo)
PRISER
Hovedret a | kr. 70,00 |
1/2 hovedret | kr. 58,00 |
Forret/dessert a | kr. 25,00 |
Smørrebrød/ostemad | kr. 14,00 |
Adm.-/faktureringsgebyr | kr. 65,00 |
Afbestilling af mad skal ske mindst 2 døgn før levering.
Hent menu som PDF (uge 19, 20)
Menu – Uge 19, 2022
Dato | Hovedretter | Desserter/Forretter |
9-05, man | Biksemad med spejlæg samt rødbeder. | Kærnemælks fromage med flødeskum |
10-05, tir | Græske frikadeller med græsk salat/feta samt ovnstegte oreganokartofler. | Rabarbergrød med fløde/mælk. |
11-05, ons | Stegt torskefilet med Pom. frittes og remoulade samt citron samt grønt. | Kærnemælkskoldskål med tvebakker. |
12-05, tor | Paneret flæsk med persillesauce, hvide kartofler og frisk salat/dressing. | Ananas/fersken (spejlæg) med vanilje råcreme. |
13-05, fre | Trubergs overraskelse fødselsdags menu. | Vanilje flødeisparfait med flødeskum og vafler. |
14-05, lør | Svensk pølseret med salat og purløg. | Jordbærgrød med fløde/mælk. |
15-05, søn | Ribbensteg med frisk blandet salat, kartoffelsalat med lidt karry samt agurkesalat. | Jordbær flødeisparfait med hede kokkekys og flødeskum. |
Menu – Uge 20, 2022
Dato | Hovedretter | Desserter/Forretter |
16-05, man | Porre/kartoffelsuppe med topping af bacon/skinke og purløg. Hertil lune boller. | Æble Crumble med vanilje flødeskum. |
17-05, tir | Kogt kylling med forårsgrønt, peberrodsflødesauce samt hvide persille kartofler. | Pandekage fyldt med flødeskum og jordbær sylt. |
18-05, ons | Paprika svinekotelet med brasede kartofler med løg, smørbagte gulerødder og paprikasauce. | Blommegrød med fløde/mælk. |
19-05, tor | Frisk fisk ? vi ser hvad jeg fanger til jer. | Chokolade flødeisparfait. |
20-05, fre | Frikadeller med stuvede spinat samt små smørstegte kartofler. | Ymerfromage med bærpurre. |
21-05, lør | Trubergs overraskelse menu. | Budding med saftsauce. |
22-05, søn | Farsbrød med æbler/svesker hertil rødkål og flødesauce samt grønt. | Frisk frugtsalat med vanilje råcreme. |