Trubergs 4 sæsoner

Trubergs 4 årstider er et pilotprojekt, hvor der lægges vægt på de 4 sæsoner. Friske råvarer skævet til det lokale Bornholmske spisekammer.

Friskproduceret hver dag alle årets dage. Fra produktion  til servering går 3 timer. Alle grøntsager er sæsonens afgrøder tilberedt så skånsomt som muligt. Kartofler følger årstiderne. Kød og fjerkræ er friske ferskvarer. Fisken er frisk og  følger sæsonen. Fisken vi serverer er uden ben. Alle saucer/supper er på  egne fremstillede grundbouilloner. Friske mejeriproduk-ter fra vort lokale mejeri. Brødet er hjemmebagt og friskbagt hver dag.

Vi vil behandle vore ældre i samfundet på en ordentlig, respektfuld måde, hvor det næstbedste ikke er godt nok. Vi ønsker med vores projekt, at gøre livet lidt sjovere og en del længere med livskvalitet og glade maver. Vi ønsker ikke, at fremstå som hellige og frelste, vi fremstiller blot mad, som vi selv gider og ønsker, at sætte tænderne i. Og det gør vi med største fornøjelse.

Vi ser heller ikke på fedtprocenter. Fløde og smør  er ikke, det vi dør af. Men vi kan risikere, at dø af kedsomhed, hvis disse herligheder ikke forefindes i vores mad  –  men i fornuftige mængder.

Jeg kunne blive ved, men lader nu blot vores mad og Jeres maver bestemme resten. Alle har ret til – og kan forlange – ordentlig veltillavet mad med hjerte og  sjæl,  fremstillet af en god køkkenhåndværker med respekten i god behold for råvaren og  ydmyghed over for sine kunder.

Motto: Livet er for kort til halvdårlige hovsaløsninger.

Citat af Frank W. Truberg.

Komfurarbejder og leverandør til de ældres maver i vort samfund.

 Gå til bestillingsseddel (Klippebo)

PRISER

Hovedret a  kr. 65,00
 1/2 hovedret  kr. 50,00
 Forret/dessert a  kr. 23,00
 Smørrebrød/ostemad  kr. 13,00
 Adm.-/faktureringsgebyr  kr. 60,00

Afbestilling af mad skal ske mindst 2 døgn før levering.

Hent menu som PDF (uge 44, 45)

Menu – Uge 44, 2020


DatoHovedretterDesserter/Forretter
26-10, manPorre kartoffelsuppe med skinke og purløg samt hjemmebagte boller.Vanille fløde is parfait med vanille flødeskum og vafler.
27-10, tirFrikadeller med ribskogt rødkål, hvide kartofler og skysauce samt grønt.Rabarbergrød med mælk.
28-10, onsDampet sensommer/efterårs blomkål med smørristede brødkrumme/persille og hakkede æg. hertil kartofler og mild senneps flødesauce. (Retten hedder blomkål Polonaise og er en gammel fin klassisk ret fra kokkenes lærebogen).Ymerkoldskål med tvebakker.
29-10, torBankekød med kartoffelmos og surt samt grønt.Pandekager med græskar kompot (sæson lige nu).
30-10, freFiskefrikadeller med remoulade, citron, grønt og hvide kartofler.Risengrød med kanel/sukker og smørklat.
31-10, lørHakkebøf med blødeløg (massere af dem) skysauce og hvide kartofler samt agurkesalat. Spejlæg/fersken/ananas med vanille råcreme.
1-11, sønKalkunbryst i baconsvøb med paprikaflødesauce, smørristede kartofler samt smørstegte bønner og løg. Serveres med frisk salat.Appelsinfromage med flødeskum.

Menu – Uge 45, 2020


DatoHovedretterDesserter/Forretter
2-11, manTrubergs overraskelse menu. Dækkes op med suppetallerken).Trubergs overraskelse dessert.
3-11, tirTarteletter med skinke/ærter, gulerødder og asparges serveret med hvide kartofler og grønt.Blommegrød med mælk.
4-11, onsFarsbrød med bacon/svampe med skysauce, smørristede små kartofler og purre af knold selleri.Kærnemælks fromage med hindbær flødeskum.
5-11, torSpegesild med brasede kartofler, sennep og spejlæg. Æble Crumbel med cremefraiche.
6-11, freMedisterpølse med stuvede grønkål samt sukker Brunde kartofler og sennep.Abrikosgrød med mælk.
7-11, lørPaneret svinekotelet med frisk vinter grønt, hvide kartofler og hvid sauce.Vanille ymer med knas.
8-11, sønOksekød i peberrod med friske grøntsager samt hvide kartofler og salat.Sherry fromage med flødeskum og chokolade.

Comments are closed.