Trubergs 4 sæsoner

Trubergs 4 årstider er et pilotprojekt, hvor der lægges vægt på de 4 sæsoner. Friske råvarer skævet til det lokale Bornholmske spisekammer.

Friskproduceret hver dag alle årets dage. Fra produktion  til servering går 3 timer. Alle grøntsager er sæsonens afgrøder tilberedt så skånsomt som muligt. Kartofler følger årstiderne. Kød og fjerkræ er friske ferskvarer. Fisken er frisk og  følger sæsonen. Fisken vi serverer er uden ben. Alle saucer/supper er på  egne fremstillede grundbouilloner. Friske mejeriproduk-ter fra vort lokale mejeri. Brødet er hjemmebagt og friskbagt hver dag.

Vi vil behandle vore ældre i samfundet på en ordentlig, respektfuld måde, hvor det næstbedste ikke er godt nok. Vi ønsker med vores projekt, at gøre livet lidt sjovere og en del længere med livskvalitet og glade maver. Vi ønsker ikke, at fremstå som hellige og frelste, vi fremstiller blot mad, som vi selv gider og ønsker, at sætte tænderne i. Og det gør vi med største fornøjelse.

Vi ser heller ikke på fedtprocenter. Fløde og smør  er ikke, det vi dør af. Men vi kan risikere, at dø af kedsomhed, hvis disse herligheder ikke forefindes i vores mad  –  men i fornuftige mængder.

Jeg kunne blive ved, men lader nu blot vores mad og Jeres maver bestemme resten. Alle har ret til – og kan forlange – ordentlig veltillavet mad med hjerte og  sjæl,  fremstillet af en god køkkenhåndværker med respekten i god behold for råvaren og  ydmyghed over for sine kunder.

Motto: Livet er for kort til halvdårlige hovsaløsninger.

Citat af Frank W. Truberg.

Komfurarbejder og leverandør til de ældres maver i vort samfund.

 Gå til bestillingsseddel (Klippebo)

PRISER

Hovedret a  kr. 65,00
 1/2 hovedret  kr. 50,00
 Forret/dessert a  kr. 23,00
 Smørrebrød/ostemad  kr. 13,00
 Adm.-/faktureringsgebyr  kr. 60,00

Afbestilling af mad skal ske mindst 2 døgn før levering.

Hent menu som PDF (uge 8, 9)

Menu – Uge 8, 2019


DatoHovedretterDesserter/Forretter
18-02, manHamburgryg med friske grøntsager, mild senneps sauce og hvide kartofler.Solbær grød med mælk.
19-02, tirItaliensk tomatsuppe med urter og suppehorn samt godt brød og brød croutons.Syltet frugt med vanille creme.
20-02, onsStegt sild med persille i maven. persille sauce og rysteribs samt hvide kartofler.Friskbagt jordbær roulade med flødeskum.
21-02, torOste gratinret pandekage med kød/tomat og urter hertil ovnbagte krydderurtekartofler samt salat.Friskbagt lun æble Crumbel med cremefraiche.
22-02, freAndelevergryde med bacon, kartoffelmos, syltet græskar og salat/dressing. Jordbær/rabarber mousse.
23-02, lørIrsk stuvning svinekød, løg, kål og kartofler bagt lagvis i ovnen. Serveres med majs salat.Sveskegrød med mælk.
24-02, sønKalvesteg med den gode sauce. gele og agurkesalat samt smørristede timians kartofler.Pandekager med appelsin creme glaseret med abrikos. (Rådhus pandekage).

Menu – Uge 9, 2019


DatoHovedretterDesserter/Forretter
25-02, manGunnars fødselsdags menu: Flæskesteg mm.Koldskål med kammerjunker.
26-02, tirTrubergs overraskelse menu.Trubergs overraskelse dessert.
27-02, onsHolgers fødselsdags menu: Forloren haresteg mm.Chokoladebudding med flødeskum.
28-02, torPlukfisk af torsk, hakkede æg. persille og sennep samt hvide kartofler.Dorthes bradepandekage, serveres lun.
1-03, freKalvefrikasse - ærter-asparges og gulerødder samt hvide kartofler.Ris vandgrød med rosiner og æblestykker.
2-03, lørHjemmelavet krydder sylte med stuvede kartofler og sennep samt rødbeder af den hjemmesyltede slags.Hjemmelavet is md flødeskum.
3-03, sønAndesteg a la orange mm.Sveske trifli med makroner og creme samt flødeskum.

Comments are closed.