Trubergs 4 sæsoner

Trubergs 4 årstider er et pilotprojekt, hvor der lægges vægt på de 4 sæsoner. Friske råvarer skævet til det lokale Bornholmske spisekammer.

Friskproduceret hver dag alle årets dage. Fra produktion  til servering går 3 timer. Alle grøntsager er sæsonens afgrøder tilberedt så skånsomt som muligt. Kartofler følger årstiderne. Kød og fjerkræ er friske ferskvarer. Fisken er frisk og  følger sæsonen. Fisken vi serverer er uden ben. Alle saucer/supper er på  egne fremstillede grundbouilloner. Friske mejeriproduk-ter fra vort lokale mejeri. Brødet er hjemmebagt og friskbagt hver dag.

Vi vil behandle vore ældre i samfundet på en ordentlig, respektfuld måde, hvor det næstbedste ikke er godt nok. Vi ønsker med vores projekt, at gøre livet lidt sjovere og en del længere med livskvalitet og glade maver. Vi ønsker ikke, at fremstå som hellige og frelste, vi fremstiller blot mad, som vi selv gider og ønsker, at sætte tænderne i. Og det gør vi med største fornøjelse.

Vi ser heller ikke på fedtprocenter. Fløde og smør  er ikke, det vi dør af. Men vi kan risikere, at dø af kedsomhed, hvis disse herligheder ikke forefindes i vores mad  –  men i fornuftige mængder.

Jeg kunne blive ved, men lader nu blot vores mad og Jeres maver bestemme resten. Alle har ret til – og kan forlange – ordentlig veltillavet mad med hjerte og  sjæl,  fremstillet af en god køkkenhåndværker med respekten i god behold for råvaren og  ydmyghed over for sine kunder.

Motto: Livet er for kort til halvdårlige hovsaløsninger.

Citat af Frank W. Truberg.

Komfurarbejder og leverandør til de ældres maver i vort samfund.

 Gå til bestillingsseddel (Klippebo)

PRISER

Hovedret a  kr. 70,00
 1/2 hovedret  kr. 58,00
 Forret/dessert a  kr. 25,00
 Smørrebrød/ostemad  kr. 14,00
 Adm.-/faktureringsgebyr  kr. 65,00

Afbestilling af mad skal ske mindst 2 døgn før levering.

Hent menu som PDF (uge 29, 30)

Menu – Uge 29, 2024


DatoHovedretterDesserter/Forretter
15-07, manStegt flæsk med persillesauce og nye kartofler. Beboerønske.Jordbær flødeis parfait.
16-07, tirTrubergs overraskelse menu. Dæk venligst op med middagstallerken.Overraskelse.
17-07, onsKrebinet med stuvede ærter/gulerødder samt nye kartofler og salat/dressing.Stikkelsbærgrød/stikkelsbær er i sæson. Hertil piskefløde/mælk.
18-07, torKylling i karry med ris og sæsongrønt.Ananas/fersken (spejlæg) med vanille råcreme.
19-07, frePølser med varm kartoffelsalat samt sennep/ketchup og salat.Jordbærgrød med piskefløde/mælk.
20-07, lørPizza med skinke/peberfrugt, pepperoni pølse, ananas samt ost og tomat.Vanille flødeis parfait med saftsauce og flødeskum.
21-07, sønRødspættefilet med rejer, citron, dild og asparges samt godt brød.Frisk frugtsalat med vanille creme.

Menu – Uge 30, 2024


DatoHovedretterDesserter/Forretter
22-07, manTarteletter med skinke/svampe samt sprød bacon på toppen. Hertil frisk blandet salat/dressing.Æblegrød med piskefløde/mælk.
23-07, tirHakkebøf med bløde løg, agurkesalat, skysauce samt nye kartofler.Kærnemælkskoldskål med tvebakker
24-07, onsVarmrøget lakse/spinattærte med kartoffelsalat samt frisk blandet salat/dressingPandekage med sylt.
25-07, torSuppedag Vi se hvad sker.Æble Crumbel med cremefraiche.
26-07, freTrubergs overraskelse menu: Dækkes op med middagstallerken.Overraskelse.
27-07, lørHerregårdsbøf med ”Bearnaise” sauce, Pom. Frittes og ærter samt bagt tomat.Chokolade flødeis Parfait.
28-07, sønKyllingesteg med rabarberkompot, agurkesalat, skysauce og nye kartofler.Citronfromage med flødeskum.

Comments are closed.