Trubergs 4 årstider er et pilotprojekt, hvor der lægges vægt på de 4 sæsoner. Friske råvarer skævet til det lokale Bornholmske spisekammer.
Friskproduceret hver dag alle årets dage. Fra produktion til servering går 3 timer. Alle grøntsager er sæsonens afgrøder tilberedt så skånsomt som muligt. Kartofler følger årstiderne. Kød og fjerkræ er friske ferskvarer. Fisken er frisk og følger sæsonen. Fisken vi serverer er uden ben. Alle saucer/supper er på egne fremstillede grundbouilloner. Friske mejeriproduk-ter fra vort lokale mejeri. Brødet er hjemmebagt og friskbagt hver dag.
Vi vil behandle vore ældre i samfundet på en ordentlig, respektfuld måde, hvor det næstbedste ikke er godt nok. Vi ønsker med vores projekt, at gøre livet lidt sjovere og en del længere med livskvalitet og glade maver. Vi ønsker ikke, at fremstå som hellige og frelste, vi fremstiller blot mad, som vi selv gider og ønsker, at sætte tænderne i. Og det gør vi med største fornøjelse.
Vi ser heller ikke på fedtprocenter. Fløde og smør er ikke, det vi dør af. Men vi kan risikere, at dø af kedsomhed, hvis disse herligheder ikke forefindes i vores mad – men i fornuftige mængder.
Jeg kunne blive ved, men lader nu blot vores mad og Jeres maver bestemme resten. Alle har ret til – og kan forlange – ordentlig veltillavet mad med hjerte og sjæl, fremstillet af en god køkkenhåndværker med respekten i god behold for råvaren og ydmyghed over for sine kunder.
Motto: Livet er for kort til halvdårlige hovsaløsninger.
Citat af Frank W. Truberg.
Komfurarbejder og leverandør til de ældres maver i vort samfund.
Gå til bestillingsseddel (Klippebo)
PRISER
Hovedret a | kr. 65,00 |
1/2 hovedret | kr. 50,00 |
Forret/dessert a | kr. 23,00 |
Smørrebrød/ostemad | kr. 13,00 |
Adm.-/faktureringsgebyr | kr. 60,00 |
Afbestilling af mad skal ske mindst 2 døgn før levering.
Hent menu som PDF (uge 13, 14)
Menu – Uge 13, 2021
Dato | Hovedretter | Desserter/Forretter |
29-03, man | Karbonader med grønsauce/grønkål-spinat- ovnbagte/stegte kartofler. | Frugtsalat med vanille råcreme. |
30-03, tir | Fløde legeret fiskesuppe med karry, urter og brød. | Vanille ymer med knas. |
31-03, ons | Klippebos påskefrokost. Sild koldt, lunt og sødt. | Påskefrokost: Ostelagkage. |
1-04, tor | Skærtorsdag. Hakkebøf med bløde løg, hvide kartofler og den gode sauce samt surt. | Æblegrød med mælk. |
2-04, fre | Langfredag. Svinekam (Flæskesteg) med rødkål, den gode sauce og hvide kartofler samt agurkesalat. | Jordbærgrød med mælk. |
3-04, lør | Skiden Lørdag: Derfor Skidende æg med sennepssauce/kartofler og skinke samt purløg. | Abrikos trifli. |
4-04, søn | Påskedag. Kyllingesteg (Påskekylling) med skysauce, hvide kartofler samt agurkesalat og rabarber kompot. | Gul budding med saftsauce. |
Menu – Uge 14, 2021
Dato | Hovedretter | Desserter/Forretter |
5-04, man | 2den påskedag. Æggekage med skinke/rejer og frisk salat/dressing . | Friskbagt æble Crumbel med flødeskum. |
6-04, tir | Biksemad med spejlæg og rødbeder. | Hyldebærsuppe med melboller og tvebakker. |
7-04, ons | Trubergs overraskelses menu. Dæk op med dyb tallerken tak. | Trubergs overraskelse dessert. |
8-04, tor | Dampede blomkål med "hollandaisesauce" rejer og grønt på toppen samt salat og dressing. | Vanille is med frugtsauce og vafler. |
9-04, fre | Frikadeller med stuvede rosenkål samt hvide kartofler og smørbagte gulerødder. | Spejlæg: /fersken/ananas med makron flødeskum. |
10-04, lør | Fisk og vi ser hvad der bliver landet i Strandby. | Jordbærgrød med mælk. |
11-04, søn | Forloren haresteg med flødesauce, gele, surt og timians stegte kartofler. | Appelsinfromage med flødeskum. |