Trubergs 4 sæsoner

Trubergs 4 årstider er et pilotprojekt, hvor der lægges vægt på de 4 sæsoner. Friske råvarer skævet til det lokale Bornholmske spisekammer.

Friskproduceret hver dag alle årets dage. Fra produktion  til servering går 3 timer. Alle grøntsager er sæsonens afgrøder tilberedt så skånsomt som muligt. Kartofler følger årstiderne. Kød og fjerkræ er friske ferskvarer. Fisken er frisk og  følger sæsonen. Fisken vi serverer er uden ben. Alle saucer/supper er på  egne fremstillede grundbouilloner. Friske mejeriproduk-ter fra vort lokale mejeri. Brødet er hjemmebagt og friskbagt hver dag.

Vi vil behandle vore ældre i samfundet på en ordentlig, respektfuld måde, hvor det næstbedste ikke er godt nok. Vi ønsker med vores projekt, at gøre livet lidt sjovere og en del længere med livskvalitet og glade maver. Vi ønsker ikke, at fremstå som hellige og frelste, vi fremstiller blot mad, som vi selv gider og ønsker, at sætte tænderne i. Og det gør vi med største fornøjelse.

Vi ser heller ikke på fedtprocenter. Fløde og smør  er ikke, det vi dør af. Men vi kan risikere, at dø af kedsomhed, hvis disse herligheder ikke forefindes i vores mad  –  men i fornuftige mængder.

Jeg kunne blive ved, men lader nu blot vores mad og Jeres maver bestemme resten. Alle har ret til – og kan forlange – ordentlig veltillavet mad med hjerte og  sjæl,  fremstillet af en god køkkenhåndværker med respekten i god behold for råvaren og  ydmyghed over for sine kunder.

Motto: Livet er for kort til halvdårlige hovsaløsninger.

Citat af Frank W. Truberg.

Komfurarbejder og leverandør til de ældres maver i vort samfund.

 Gå til bestillingsseddel (Klippebo)

PRISER

Hovedret a  kr. 70,00
 1/2 hovedret  kr. 58,00
 Forret/dessert a  kr. 25,00
 Smørrebrød/ostemad  kr. 14,00
 Adm.-/faktureringsgebyr  kr. 65,00

Afbestilling af mad skal ske mindst 2 døgn før levering.

Grundet de stadig stigende priser på råvare samt el er vi nødt til at
tage et lille energitillæg pr. mdr. på 60.00.- svarende til 2 kroner pr. dag.
Dette er et tillæg og ikke et gebyr.
Det vil sige at vi fjerner det igen når verden bliver til at have med at gøre igen. 

Hent menu som PDF (uge 11, 12)

Menu – Uge 11, 2024


DatoHovedretterDesserter/Forretter
11-03, manFattigmandskoteletter (paneret flæsk) med løgsauce, hvide kartofler og grønt.Ribssuppe med tvebakker og kold flødeskum.
12-03, tirMillionbøf med kartoffelmos, hjemmesyltede rødbeder og friskt grønt.Frisk frugtsalat med vanille flødecreme.
13-03, onsKalkunbryst i aspargessauce, hvide kartofler med persilledrys og smørbagte gulerødder med salvie.Solbærgrød med piskefløde/mælk.
14-03, torTarteletter med skinke, gulerødder og ærter samt champions. Hertil Cole slow salat.Syltet fersken med vanille flødeis parfait og hindbærpurre.
15-03, freUngask gullaschsuppe af skært oksekød, kartofler, løg, gulerødder, 2 slags paprika, hvidløg. Serveret med lunt kuvertbrød. Æble Crumbel med kanel og rosiner serveret med vanille cremefraiche 38%.
16-03, lørTrubergs overraskelse menu. Dækkes op med middagstallerken.Trubergs overraskelse dessert.
17-03, sønForloren haresteg med rødkål, den gode sauce, hvide kartofler og gele.Appelsinfromage med flødeskum.

Menu – Uge 12, 2024


DatoHovedretterDesserter/Forretter
18-03, manSvensk pølseret med purløg samt frisk sprød blandet salat og dressing.Sveske trifli med flødeskum.
19-03, tirRødspætte filet med remoulade, citron og pommes frittes samt grønt.Kærnemælkskoldskål med kammerjunker.
20-03, onsFrikadeller med stuvede kålrabi samt timians stegte kartofler.Pandekager med hjemmesylt.
21-03, torTrubergs overraskelse menu: Dækkes op med suppetallerken.Trubergs overraskelse dessert.
22-03, freHakkebøf med bløde løg, skysauce, hvide kartofler og spejlæg samt rødbeder.Rabarber/jordbærgrød med piskefløde/mælk.
23-03, lørStege ben BBQ hertil speciel/surprise bagt kartoffel med cremefraiche rørt op med frisk purløg og spidskål Cole slow salat.Vanille flødeis parfait med vafler og flødeskum.
24-03, sønSnitsel a la Wiener art (Fremstillet af svinefilet) Hertil brasede kartofler, ærter, skysauce samt kapers-citron. ansjos og peberrod. Æblekage med ribsgele og flødeskum.

Comments are closed.