Trubergs 4 sæsoner

Trubergs 4 årstider er et pilotprojekt, hvor der lægges vægt på de 4 sæsoner. Friske råvarer skævet til det lokale Bornholmske spisekammer.

Friskproduceret hver dag alle årets dage. Fra produktion  til servering går 3 timer. Alle grøntsager er sæsonens afgrøder tilberedt så skånsomt som muligt. Kartofler følger årstiderne. Kød og fjerkræ er friske ferskvarer. Fisken er frisk og  følger sæsonen. Fisken vi serverer er uden ben. Alle saucer/supper er på  egne fremstillede grundbouilloner. Friske mejeriproduk-ter fra vort lokale mejeri. Brødet er hjemmebagt og friskbagt hver dag.

Vi vil behandle vore ældre i samfundet på en ordentlig, respektfuld måde, hvor det næstbedste ikke er godt nok. Vi ønsker med vores projekt, at gøre livet lidt sjovere og en del længere med livskvalitet og glade maver. Vi ønsker ikke, at fremstå som hellige og frelste, vi fremstiller blot mad, som vi selv gider og ønsker, at sætte tænderne i. Og det gør vi med største fornøjelse.

Vi ser heller ikke på fedtprocenter. Fløde og smør  er ikke, det vi dør af. Men vi kan risikere, at dø af kedsomhed, hvis disse herligheder ikke forefindes i vores mad  –  men i fornuftige mængder.

Jeg kunne blive ved, men lader nu blot vores mad og Jeres maver bestemme resten. Alle har ret til – og kan forlange – ordentlig veltillavet mad med hjerte og  sjæl,  fremstillet af en god køkkenhåndværker med respekten i god behold for råvaren og  ydmyghed over for sine kunder.

Motto: Livet er for kort til halvdårlige hovsaløsninger.

Citat af Frank W. Truberg.

Komfurarbejder og leverandør til de ældres maver i vort samfund.

 Gå til bestillingsseddel (Klippebo)

PRISER

Hovedret a  kr. 65,00
 1/2 hovedret  kr. 50,00
 Forret/dessert a  kr. 23,00
 Smørrebrød/ostemad  kr. 13,00
 Adm.-/faktureringsgebyr  kr. 60,00

Afbestilling af mad skal ske mindst 2 døgn før levering.

Hent menu som PDF (uge 42, 43)

Menu – Uge 42, 2019


DatoHovedretterDesserter/Forretter
14-10, manJægergryde af svinekød, pølser og svampe i paprika flødesauce. ris/kartofler og grønt.Syltet frugt med makronflødeskum.
15-10, tirBenløse fugle. (Røget spæk/persille) den den gode sauce, kartoffelmos, surt samt sylt.Banankage med karamelfløde creme.
16-10, onsGræskarsuppe (Halloween) er i fuld gang. Drys skinke og purløg på toppen og der serveres hertil friskbagte lune boller.Sveske trifli med makroner/råcreme og flødeskum.
17-10, torKylling i karry med ananas, kokos, rosiner, chutney og stegte ris. Ja i dag uden vores elskede kartofler og sådan må det nogle gange være tænker jeg. Pandekager med sylt og sukker.
18-10, freVi er gået i gang efter aftale med beboerne med at spare sammen til stegt ål fest. Derfor i dag står den på risengrød med koldt smør, og kanelsukker. Hertil solbær saft.Græskar Crumbel med kanelcremefraiche.
19-10, lørBouef Bourgogne (skært oksekød i rødvin) med perleløg, svampe, timian og hvidløg. hertil Kartoffelmos og Halloween spøger igen) nu med vanille/ingefærsyltede græskar. Vanille budding med saftsauce (rabarber).
20-10, sønVilly Holms fødselsdags menu: Kogt torsk med Gudhjemmedyppe. Villy Holms fødselsdags dessert: Is med syltet fersken og flødeskum.

Menu – Uge 43, 2019


DatoHovedretterDesserter/Forretter
21-10, manHønsekødsuppe med efterårs grøntsager/rodfrugter samt hønsekød, Bornholmske kjyler og lune hjemmebagte boller. Ja der er perler på suppen.Æble/hybengrød med mælk.
22-10, tirTrubergs overraskelse menu: Opdækning med alm. middagstallerken.Trubergs overraskelse dessert. Dækkes op med dyb tallerken.
23-10, onsHåndlavede frikadeller med varm kartoffelsalat, frisk og smørdampet grønt.Kærnemælks koldskål med kammerjunker.
24-10, torBouef stroganoff af skært oksekød, svampe, bacon, paprika, tomat og fløde. Hertil ovnbagt kartoffelgratin samt frisk salat/dressing.Frugtgrød med mælk.
25-10, freSkipperlabskovs med koldt smør, purløg og hjemmesyltede rødbeder. Efterårs æbler som lun og frisk bagt Crumbel med flødeskum.
26-10, lørSparerunde til fordel for stegt ål ifølge aftale med beboerne: Saltsprængt flæsk i kål med sennep og rødbeder samt kartofler.Ymerfromage med makroner og solbærsauce.
27-10, sønÅLE FEST : Nu sker det: Stegt ål med stuvede kartofler, rødbeder/agurkesalat og friskhakket persille.Omvendt æblekage med hindbær/flødeskum og chokolade.

Comments are closed.