Forretter

Alle priserne er ud af huset.

Grapefrugt med rejer
Pris: 88.00 DKK

Halv, udhulet grapefrugt fyldt med salat, rejer, dampet fisk og krebs. Serveres med citruscreme og dild.

Fisketerrin
Pris: 78.00 DKK

Lun fisketerrin fyldt med friske urter, serveres med skaldyrssauce og rejer.

2 slags laks
Pris: 110.00 DKK

2 slags laks ginmarineret og gravet eller røget laks med flødestuvet spinat og frisk salat.

Rødspætterulle
Pris: 98.00 DKK

En lille rødspætterulle fyldes med  krebsesoufflefars, indbages derefter i en sprød brickdej. Lægges på en bund af smørsauteret spinat og omkranses af en kraftig skaldyrscreme samt perler af persillepesto.

Torsk med spinat
Pris: 85.00 DKK

Frisk hvidvinsdampet torsk med spinat, røget lakserogn og rejer med dildcreme.

Røget vildlaks
Pris: 98.00 DKK

Røget vildlaks med flødestuvet spinat.

Vildlaks
Pris: 98.00 DKK

Råmarineret vildlaks og torsk, marineret i rørsukker, knust kommen, anis, dildspidser og vineddike. Serveres på salat af spidskål, porre og frisk løvstikke samt ristede røgede bacontern og sennepssyltede tomater.

Kyllingesalat
Pris: 75.00 DKK

Kyllingesalat med karry, ananas, æbler, svampe og sprødstegt bacon.

Butterdejs rede
Pris: 80.00 DKK

Varm sprødbagt butterdejsrede fyldt med flødestuvet høns og asparges.

Hanekyllingebryst
Pris: 93.00 DKK

Hanekyllingebryst farseret med svampe, kalvesoufflefars, ristet nøddebrud samt frisk salvie. Hanebrystet steges i en abrikos soubise og serveres i skiver, kold på en marineret bønnesalat samt en dressing tilberedt på kraftig hønseboullion tilsat abrikos og vanilje.

Sukkersaltet hanebryst
Pris: 98.00 DKK

Terrin af sukkersaltet hanebryst lagt i lag med røget vildlaks, friske krydderurter og vild algetang. Serveret på bund af marinerede courgetter og frisk pasta omkranset af tomat- salsa med frisk ingefær.

Ventello Tornado
Pris: 108.00 DKK

Kalveinderlår marineres i hvidvin, urter, nelliker og enebær.

Efter 3 døgn pochers kødet og trækker kold i lagen. Skæres i tynde skiver og dækkes af en cremet kold tuncreme. Pyntes med kapers, citron og olivenolie.

Printvenlig version

 

Comments are closed.