Forretter

Alle priserne er ud af huset.

Vi skal gøre opmærksom på ved levering af mad ud af huset at vi grundet stadig stigende råvarepriser samt elafgifter ser os desværre nødsaget til at lægge 5 kroner på pr person når de ønsker deres bestilling leveret.
Håber så meget på forståelse. 
Grapefrugt med rejer
Pris: 88.00 DKK

Halv, udhulet grapefrugt fyldt med salat, rejer, dampet fisk og krebs. Serveres med citruscreme og dild.

Fisketerrin
Pris: 78.00 DKK

Lun fisketerrin fyldt med friske urter, serveres med skaldyrssauce og rejer.

2 slags laks
Pris: 110.00 DKK

2 slags laks ginmarineret og gravet eller røget laks med flødestuvet spinat og frisk salat.

Rødspætterulle
Pris: 98.00 DKK

En lille rødspætterulle fyldes med  krebsesoufflefars, indbages derefter i en sprød brickdej. Lægges på en bund af smørsauteret spinat og omkranses af en kraftig skaldyrscreme samt perler af persillepesto.

Torsk med spinat
Pris: 85.00 DKK

Frisk hvidvinsdampet torsk med spinat, røget lakserogn og rejer med dildcreme.

Røget vildlaks
Pris: 98.00 DKK

Røget vildlaks med flødestuvet spinat.

Vildlaks
Pris: 98.00 DKK

Råmarineret vildlaks og torsk, marineret i rørsukker, knust kommen, anis, dildspidser og vineddike. Serveres på salat af spidskål, porre og frisk løvstikke samt ristede røgede bacontern og sennepssyltede tomater.

Kyllingesalat
Pris: 75.00 DKK

Kyllingesalat med karry, ananas, æbler, svampe og sprødstegt bacon.

Butterdejs rede
Pris: 80.00 DKK

Varm sprødbagt butterdejsrede fyldt med flødestuvet høns og asparges.

Hanekyllingebryst
Pris: 93.00 DKK

Hanekyllingebryst farseret med svampe, kalvesoufflefars, ristet nøddebrud samt frisk salvie. Hanebrystet steges i en abrikos soubise og serveres i skiver, kold på en marineret bønnesalat samt en dressing tilberedt på kraftig hønseboullion tilsat abrikos og vanilje.

Sukkersaltet hanebryst
Pris: 98.00 DKK

Terrin af sukkersaltet hanebryst lagt i lag med røget vildlaks, friske krydderurter og vild algetang. Serveret på bund af marinerede courgetter og frisk pasta omkranset af tomat- salsa med frisk ingefær.

Ventello Tornado
Pris: 108.00 DKK

Kalveinderlår marineres i hvidvin, urter, nelliker og enebær.

Efter 3 døgn pochers kødet og trækker kold i lagen. Skæres i tynde skiver og dækkes af en cremet kold tuncreme. Pyntes med kapers, citron og olivenolie.

VIGTIG INFO:
Hos Truberg har vi ikke noget minimums antal personer, dog skal du regne med et tillæg på 50.00.- pr person hvis du bestiller til under 10 personer.

Printvenlig version

 

Comments are closed.