Buffeter

Alle priserne er ud af huset.

Vi skal gøre opmærksom på ved levering af mad ud af huset at vi grundet stadig stigende råvarepriser samt elafgifter ser os desværre nødsaget til at lægge 5 kroner på pr person når de ønsker deres bestilling leveret.
Håber så meget på forståelse. 

Priserne pålægges et tilkøb/gebyr på 20% hvis arrangement ønskes afholdt i huset (Hos Truberg).

Buffet 1.
Pris: 330.00 DKK
  • Kold laksesouffle bagt med krebs, frisk ingefær og citron, toppet op med røget laksemousse samt marineret porre og vild algetang. Serveret med tomatdildcreme.
  • Ovnbagt vildt terrin med oliven, små saltagurker, soltørre tomater og grillet artiskok. Hertil stikkelsbær kompot.
  • Senneps/orange glaseret skinkesteg mm.
  • Okse ragout af Black Angus kødkvæg mm.
  • Til oksekødet serveres en god grov salat med frisk pasta, rodfrugter og friske krydderurter vendt i en mild chilimarinade.
  • Porretærte bagt med nøddebrud gratineret med friskhøvlet pamasan.
  • Auberginepuré rørt med masser af hvidløg, citron og olivenolie, dertil sprødt brød.
  • Marcipantærte fyldt med årstidens bær samt vaniliecreme med et pift lime og frisk mynte.
Buffet 2.
Pris: 325.00 DKK
  • Lille sildebuffet bestående af følgende:
  • Saltstegte sild med hjemmerunket sennep, kryddersyltede rødbeder og bløde løg.
  • Krydderurtesild med tomatsalat med hakkede kapers, æg og karrysalat.
  • Tomatsherry sild med hakkede peberfrugter, rødløg og en god sjat tør sherry.
  • Til sildebuffeten serveres godt hjemmebagt rugbrød, krydderfedt med æbler løg og timian samt smør.
  • Sprødstegt kamsteg med hjemmelavet tyttebær, rødkål, dildsyltede agurker samt hjemmelavet kartoffelsalat med tomater og radiser.
  • Helstegt oksehøjrebsfilet (rosa stegt).
  • Stegen servers lun.
  • Hjemmelavede krydder frikadeller og grov krydder medisterpølse.
  • Lidt forskellige oste med smørbagte rugkiks og frugt.
  • Smørbagte pandekager med hjemmelavet blåbærsyltetøj og flødeskum.
Buffet 3.
Pris: 358.00 DKK
  • God hjemmelavet reje -mere -end- salat (nudler og dåse asparges har vi sendt på en god lang ferie)
  • Rejerne er lagt i en dressing der ikke er for fed, men fyldt med masser af citron, dild og friske sprøde asparges.
  • Kylling i karry creme med en smule bid, syrlige æbler og friske sprøde bladselleri toppet op med sprødstegt tørsaltet bacon.
  • Helstegt skinkesteg med sprød svær.
  • Helstegt oksetyndstegsfilet (rosastegt.)
  • Ledsagere til stegen: Flødeglacerede kartofler og sellereri, løg og hvidløg.
  • Frisk god sprød salat, porretærte og en kraftig rødvinssauce.
  • Brie lagt i lag med hjemmerørt hvidløg-krydderurte ostecreme pyntet med valnødder.
  • Frisk frugtsalat med knust chokolade og vanille råcreme. (ledsager til osten) må ikke beregnes som en selvstændig dessert.
    Ønskes frugtsalat som dessert og bibeholde brie kan der gøres tilkøb på 30.00.- pr person eller udskifte brie med frugtsalat og tilkøb på 15.00.- pr person.
  • Til overstående buffet følger godt hjemmebagt brød.
Buffet 4.
Pris: 335.00 DKK
  • Frisk fisk marineret i citron og olivenolie bagt under låg af courgetter og friskhøvlet parmesanost.
  • Hjertesalat, radiser, agurk og tomat serveret med dild creme.
  • Ovnbagt grov land postej, hvidløg, soltørrede tomater og valnøddebrud.
  • Serveres med en råsyltede tyttebærkompot med frisk høvlet peberrod.
  • Senneps/orange glaseret skinkesteg.
  • Oksesteg stegt med koriander, karry og tamarisoya.
  • Ledsagere til dette: Råmarineret kartoffelsalat med rodfrugter.
  • Ovnbagt kartoffelgratin og grøntsagstærter.
  • Mild chilisauce og karamelliseret rødvinssauce.
  • Marcipantærter med frisk frugt-bær samt iscreme.
Buffet 5.
Pris: 285.00 DKK
  • Terrin af varmrøget vildlaks på frisk salat toppet op med laksetatar rørt op med friske krydderurter, hertil citron samt tomat- ingefær dressing.
  • Sprødstegt skinkesteg med nordiske krydderier.
  • Rosa stegt oksehøjrebs filet.
  • Ledsagere til dette: Frisk sprød blandet salat med 2 slags dressinger.
  • Flødebagte kartofler med selleri og rødvinssauce.
  • Pandekager fyldt med orange creme, glaseret med abrikos samt drys af sukker bagte mandel spåner.
Buffet 6.
Pris: 310.00 DKK

Stegebuffet.

  • US Black Angus kødkvæg. Øhavs lam stukket med hvidløg og rosmarin.
  • Ledsagere til dette: Urtegratin bagt med røget baconkrumme.
  • Frisk pastasalat og tomatsalat.
  • Kartoffelsalat vendt med dijonsennep og friske rodfrugter.
  • Ovnbagt kartoffelgratin med spinat.
  • Rødvinssauce samt mild chilli sauce.
  • Hjemmelavet islagkage med makron/mandelbund toppet med 2 lags flødeis toppet op med bær/frugtsorbet. Hård nougat regner ned over herlighederne.
Buffet 7.
Pris: 298.00 DKK
  • Gourmet – Høker anretning.
  • Alt lavet på gammeldags maner og uden kunstige tilsætningsstoffer.
  • 3 slags gode pølser og gammeldags krydder rullepølse med krudt i.
  • Hjemmebagt leverpostej med svampe og tørsaltet sprød stegt bacon.
  • Røget skinke – grov land pate – sprængt oksebryst – krydder frikadeller og letrøget ribbensteg.
  • Ledsager: Krydderfedt, smør, kartoffelsalat, grov pickles, peberrod, rødbeder, agurkesalat, sky og rå løg samt frisk sprød blandet salat med dressing.
  • 3 gode tempererede modne oste med rugkiks.
  • Rugbrød samt grovbrød.

 

VIGTIG INFO:
Hos Truberg har vi ikke noget minimums antal personer, dog skal du regne med et tillæg på 50.00.- pr person hvis du bestiller til under 10 personer.

Printvenlig version

 

Comments are closed.