Hovedretter

Alle priserne er ud af huset.

Vi skal gøre opmærksom på ved levering af mad ud af huset at vi grundet stadig stigende råvarepriser samt elafgifter ser os desværre nødsaget til at lægge 5 kroner på pr person når de ønsker deres bestilling leveret.
Håber så meget på forståelse. 
Hanekyllingebryst
Pris: 218.00 DKK

Hanekyllingebryst fyldt med urter, abrikoser og nøddebrud indbagt i sprød butterdej serveres i en kraftig karamelliseret citron-fjerkræsbouillon. Porregratin bagt med røget baconkrumme samt flødeglaceret kartoffel og pastinak.

Andebryst
Pris: 234.00 DKK

Sukker-saltet andebryst i safransauce med rødbede, gulerod, selleri og porre. Andebrystet ledsages af  nøddebagt kartoffelgratin samt salat af bok choye (japansk salat) og appelsin.

Hanekyllingebryst
Pris: 197.00 DKK

Hanekyllingebryst serveret med orangesauce, råstegte kartofler med nødder samt sauterede friske grøntsager og salat med bladselleri og æbler.

Perlehøne
Pris: 223.00 DKK

Perlehønebryst fyldt med krebsefars viklet om noritang og indbagt i sprød butterdej (da det giver det bedste resultat at bage det på stedet følger anvisning, ca.1 minut.). Til herligheden serveres  senneps-esdragoncreme, frisk pastasalat, kartofler bagt med løg og timian samt en balsamisk brombærkompot.

Perlehøne med kammuslinger
Pris: 228.00 DKK

Perlehønebryst fyldt under det stegte, flødepocherede skind med friske skiver kammusling. Serveres i en persille-hvidvinssauce med ragout af smørstuvede rodfrugter og kartoffel samt en lille sprød salat af friske ræddiker og icebergsalat.

Røget landand
Pris: 202.00 DKK

Røget landand med frossen peberrod, friske urter, smørristede pillekartofler og hjemmerørt sennep.

Fasan
Pris: 202.00 DKK

Orangemarineret fasanbryst fyldt med gåselever, indbagt i sprød filodej på bund af spinatsaute, appelsinsauce og smørristede kartofler med hasselnød og salvie.

Kalveculotte
Pris: 223.00 DKK

Dansk kalveculotte marineret i appelsin, æblesaft, koriander, japansk tamari, soya, karry og mørk bryg steges rosa med sez-chuanpeber. Serveres med kartoffelsouffle bagt med syrlige æbler og peberrod, ærtepuré med mynte samt en estragoncreme med Noilly Prat.

Kalvefrikasse
Pris: 223.00 DKK

Let sprængt kalvefrikasse med jomfruhummer og krebs i flødelegeret kalvebouillon med rodfrugter, frisk løvstikke og søde ærter. Serveres med smørdampede aspargeskartofler samt lidt friskhøvlet peberrod.

Kalvefilet
Pris: 228.00 DKK

Helstegt kalvefilet med årstidens friske smørdampede sprøde grøntsager, mild estragon -flødesauce samt små dampede pillekartofler med persille.

Kalvesteg
Pris: 250.00 DKK

Kalvesteg stegt som vildt med Waldorfsalat, hjemmelavet sødt og surt,  vildtflødesauce med portvin samt nøddestegte kartofler.

Fyldt oksemørbrad
Pris: 250.00 DKK

Oksemørbrad fyldt med spinat og kantareller serveres med selleri, tærte, kraftig rødvinssauce med cognacsyltede rosiner. Kartoffelgratin med syrlige æbler og råmarinerede rodfrugter med friske krydderurter.

Helstegt oksemørbrad
Pris: 244.00 DKK

Helstegt oksemørbrad med broccolisouffle med smørristede nødder, 2 slags kartofler, sennepscreme eller kraftig rødvinssauce med svampe, fyldte grillede tomater og frisk salat.

Oksehøjreb
Pris: 228.00 DKK

Helstegt oksehøjreb med kraftig rødvinssauce, porre i baconsvøb, grøntsagsterrin, fløde- bagte kartofler og frisk salat, pasta og dressing.

Oksetyndstegsfilet
Pris: 202.00 DKK

Helstegt oksetyndstegsfilet med grøntsagsratatouille, pebersauce, råstegte kartofler i fad og frisk salat med dressing.

Gammeldags oksesteg
Pris: 225.00 DKK

Gammeldags oksesteg med krølfedt, glaserede urter, pillekartofler, hjemmelavet sødt og surt samt skysauce.

Krondyrsteg
Pris: 223.00 DKK

Krondyrsteg skåret fra dyrekøllen, stegt med kanel og elefantøl samt knuste enebær. Stegen steges rosa og serveres med porregratin bagt med røget bacon. Flødeglacerede kartofler med selleri, broccolisalat med smørristede mandelspåner samt en kraftig vildtbouillon med karamelliserede citroner.

Krondyrkam
Pris: 244.00 DKK

Kanelstegt krondyrkam i abrikossauce tilberedt på vildtboullion, ahornsirup samt abrikoser lagt i likør og kørt til puré. Bagt med æblelasagne lagt i lag med vinterkål og timian, kartoffelpuré rørt op med kastanjer ristet i andefedt.

Lammesteg
Pris: 223.00 DKK

Lammesteg steges rosa med citron, løvstikke og hvidløg. Serveres i en sennepscreme med gratin af aubergine, tomat, løg og friskhøvlet parmesanost, flødebagte kartofler-sellerie frikasse samt fondue af persille.

Svinekotelet
Pris: 182.00 DKK

Sukker-saltet svinekotelet fra glad gris med krølle på halen, fyldt med lufttørret Spansk Serano skinke steges med parmesanost. Serveres med balsamisk ragout af brombær og rødløg, auberginepuré samt stegt selleripanko.

Svinemørbrad
Pris: 202.00 DKK

Mørbrad fra glad gris med krølle på halen, pakket ind i spinat, løg, timian og ingefær indbagt i brick dej. Serveres på frisk salat omkranset af  tomatestragonsauce, kartoffelpandekage stegt i andefedt og citron samt kold Galiamelon vendt i mynte.

VIGTIG INFO:
Hos Truberg har vi ikke noget minimums antal personer, dog skal du regne med et tillæg på 50.00.- pr person hvis du bestiller til under 10 personer.

Printvenlig version

 

Comments are closed.